Τρίτη , 1 Δεκεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: Σε ποιον είπε «Ευχαριστώ από καρδιάς;»…

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: Σε ποιον είπε «Ευχαριστώ από καρδιάς;»...

Ύμνους για τον Κυριάκο Βελόπουλο από τον μεγαλύτερο επιστήμονα στη Γεωστρατηγικής…

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό του «Focus fm» ένας από τους μεγαλύτερους επιστήμονες γεωστρατηγικής, ο κ. Γιάννης Μάζης σχολίασε τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών στο κοινοβούλιο για το περιώνυμο ζήτημα του καθορισμού ΑΟΖ!

Στο “μικροσκόπιο” του κ. Γ.Μάζη βρέθηκαν όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων μηδενός εξαιρουμένου,ενώ κορωνίδα της τοποθέτησης του αποτέλεσε η ομιλία του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου από το Βήμα της Βουλής.

Ο κ.Μάζης στον σχολιασμό του “έπλεξε” το εγκώμιο για την ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αφήνω για το τέλος τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο, γιατί ήταν ο μόνος ο οποίος μίλησε με επιχειρήματα, με ντοκουμέντα και κρατώντας Εθνικές θέσεις.

Δεν δυσκολεύομαι να κριτικάρω τον οποιονδήποτε.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος πήγε στη Βουλή σοβαρά προετοιμασμένος, Όχι για έκθεση ιδεών αλλά για να παρουσιάσει επιχειρήματα.

Μπορεί αυτό με στεναχωρεί κάποιους που με ακούνε να το λέω, αλλά εγώ είμαι πανεπιστημιακός και δεν ανήκω σε κανένα κομματικό χώρο και οι θέσεις μου ήταν διατυπωμένες πολύ πριν μίλησει ο Κυριάκος Βελόπουλος στη Βουλή.

Ο άνθρωπος πήγε στη Βουλή με χάρτες, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ – ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ…»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έσπευσε να ευχαριστήσει από καρδιάς τον κ.Μάζη μέσω μία ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αισθάνομαι περήφανος. Αισθάνομαι δικαιωμένος. Αισθάνομαι ότι έκανα το καθήκον μου στην πατρίδα ακούγοντας να λέει αυτά τα εξαιρετικά λόγια ο ΕΙΔΙΚΟΣ κ.Μαζης! Τον ευχαριστώ απο καρδιάς! ΣΥΝΕΧΙΖΌΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!Μαζί θα ξαναπάρουμε πίσω την Ελλάδα!»

Ακούστε τι είπε για τον Κ.Βελόπουλο:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares