Δευτέρα , 6 Φεβρουαρίου 2023

Συγκινεί η Μοιραράκη: Ήμουν η μόνη που ήξερα ότι ο σύζυγος μου θα «φύγει»

Με συγκίνηση αναφέρθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη στην απώλεια του συζύγου της.

Τις πρώτες της γιορτές δίχως τον αγαπημένο της σύζυγο θα περάσει, σε λίγες μέρες, η Δέσποινα Μοιραράκη για αυτό και μίλησε από καρδιάς στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day για την δύσκολη διαχείριση της απώλειας.

“Είναι τα δυσκολότερα Χριστούγεννα που έρχονται για όλη τη ζωή μου μέχρι σήμερα. Κρατάω τις καλές αναμνήσεις, τις όμορφες στιγμές αλλά είναι η απουσία του.

Θέλω καμιά φορά να πιστέψω ότι είναι σε ένα ταξίδι και θα έρθει αλλά τελικά λέω, “αφού δεν είναι σε ταξίδι, δεν υπάρχει, πρέπει να το καταλάβεις”. Εκεί υπάρχει μια πάλη. Η δουλειά βοηθάει και τα παιδιά μου” εξομολογήθηκε, αρχικά, η Δέσποινα Μοιραράκη.

“Έχω περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή μου, θεωρώ όμως – όπως και πάντα θεωρούσα – τον εαυτό μου ευλογημένο παιδί του Θεού. Έχω περάσει δύσκολα αλλά ευγνομωνώ τον Θεό που το έζησα. Αυτό βέβαια κάνει ακόμα πιο δύσκολο ότι δεν συνεχίζει να υπάρχει αυτό το όνειρο, αυτή η ομορφιά, αυτή η ευτυχία”.

“Δεν έχει έρθει ακόμα στον ύπνο μου. Ποτέ μέχρι τώρα, όχι” πρόσθεσε, επίσης, η Δέσποινα Μοιραράκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

“Δεν πιστέψαμε ότι θα φύγει, εκείνος δεν το ήξερε. Ο επικήδειος στον σύζυγο μου είναι αλήθεια ότι ήταν μέσα από την ψυχή μου. Ήταν η αλήθεια της ζωής μας. Με αγάπησε και τον αγάπησα υπερβολικά.

Στάθηκε δίπλα μου και στάθηκα κοντά του μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Οι τελευταίες λέξεις που μου είπε ήταν “σε λατρεύω” δύο φορές και θεώρησα ότι ήταν πολύ σημαντικό να αναφερθώ και στη στεναχώρια που είχε για τη δουλειά του”

 

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares