Κυριακή , 5 Φεβρουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

Συγκινεί η κόρη του Πελέ μέσα από το νοσοκομείο: «Ακόμη μία νύκτα μαζί»

Ο Πελέ περνάει δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο, καθώς η κατάσταση της υγείας του Βραζιλιάνου θρύλου του ποδοσφαίρου έχει επιδεινωθεί τις τελευταίες μέρες.

Ο Πελέ πάσχει από καρκίνο και δίνει μάχη στο νοσοκομείο του Σάο Πάολο. Στο πλευρό του, βρίσκεται η κόρη του, Κέλι Κριστίνα Νασιμέντο, η οποία δημοσίευσε, μάλιστα, μια φωτογραφία του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου με λεζάντα «ακόμη μια νύκτα μαζί».

«Είμαστε ακόμη εδώ, στον αγώνα και στην πίστη. Αλλη μια νύκτα μαζί», έγραψε δίπλα στην φωτογραφία, που ανήρτησε στο Instagram, τα ξημερώματα του Σαββάτου (24/12).

Την περασμένη Τετάρτη, το Νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊνστάιν, όπου νοσηλεύεται ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει κατακτήσει τρία παγκόσμια κύπελλα, ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος του παχέος εντέρου του Πελέ «προχωρά» και ότι χρειάζεται «μεγαλύτερη φροντίδα για την θεραπεία της νεφρικής ανεπάρκειας και της καρδιακής λειτουργίας».

Λίγα λεπτά πριν από αυτήν την ανακοίνωση, δύο από τις κόρες του Πελέ, η Κέλι Νασιμέντο και η Φλάβια Αράντες, είχαν ανακοινώσει στους λογαριασμούς τους στο Instagram ότι ο πατέρας τους θα περνούσε τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο.

Την περασμένη Κυριακή, η Κέλι δημοσίευσε μια φωτογραφία της Φλάβια να κάνει μασάζ στο αριστερό πόδι του πατέρα τους, ενώ εκείνος παρακολουθούσε τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην τηλεόραση.

Ο άνθρωπος, που πολλοί θεωρούν ότι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, έχει λάβει πολλά μηνύματα συμπαράστασης στο διάστημα της νοσηλείας του και ιδίως από τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος ζήτησε «να προσευχόμαστε για τον βασιλιά».

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares