Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Συγκέντρωση Πακιστανών έξω από την Ινδική πρεσβεία! – Η κυβέρνηση πρέπει να το σταματήσει – Σύμμαχος για την Ελλάδα η Ινδία

Οι Πακιστανοί (”Φίλοι του Κασμίρ”) έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση έξω από την Ινδική πρεσβεία στις 27 Οκτωβρίου! Γιατί είναι μεταξύ άλλων σημαντικά επικίνδυνο για την διεθνοπολιτική σχέση εις βάρος της Ελλάδος…

Μάλιστα το ανακοίνωσαν και στην πακιστανική τηλεόραση. Την ώρα που οι Έλληνες διώκονται αν με το παραμικρό παραβιάσουν τα υγειονομικά μέτρα, τις ίδιες στιγμές που ακούμε αμφιλλεγόμενες υποσχέσεις για τις εθνικές παρελάσεις και τον τρόπο διεξαγωγή τους από την πολιτική ηγεσία, η τελευταία κλείνει το μάτι στις φωτογραφίες που κάνουν ολοφάνερα τον περίπατο του διαδικτύου, εικονίζοντας πακιστανούς διαδηλωτές, όχι μόνο να μην τηρούν μέτρα απόστασης, αλλά και να μην φορούν μάσκα και να κάνουν πορείες ανενόχλητοι, την στιγμή που οι νόμοι έχουν αυστηροποιηθεί ταμάλα για τις διαδηλώσεις! Οι Έλληνες νιώθουν, πως ζουν σε ξένο κράτος που τους αντιμετοπίζει ως τρίτη κατηγορία πολίτη!

Η Ινδία είναι σύμμαχος της Ελλάδας!

Η ελληνική κυβέρνηση δεν πρέπει να το επιτρέψει. Η Ινδία είναι γεωπολιτικός/στρατηγικός σύμμαχος της Ελλάδας και αυτό οφείλεται στην στάση της απέναντι “στους συμμάχους του Πακιστάν” δηλαδή την Τουρκία!

Αν οι πακιστανοί διαδηλωτές φτάσουν αρκετά κοντά από την περίμετρο της Ινδικής πρεσβείας, δημιουργόντας υποθετικά με εύρος μια απλή προκλητική και λεκτική ένταση, έως και οποιασδήποτε ζημιάς (υλικής ή σωματικής), το “μπαλάκι” ευθύνης θα δοθεί αποκλειστικά στο “σώμα” που εκπροσωπεί το κράτος, δηλαδή την κυβέρνηση, μιας και που οι πρεσβείες γενικά αντιπροσωπεύουν μια κρατική οντότητα!

Με λίγα λόγια, σε ενδεχόμενο όπως περιγράψαμε παραπάνω, θα μπορούσε να διαταραχθούν άμεσα, τόσο οι σχέσεις μας με την Ινδία, όσο και η αποδυνάμωση μας απέναντι στο τουρκικό εχθρικό κράτος!

Shares