Πέμπτη , 12 Δεκέμβριος 2019
Τελευταία Νέα

ΣΥΜΠΝΟΙΑ Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ και Ν.ΤΡΑΜΠ- «…. αυτό δεν είναι καλό για τους αγρότες μας»….

Άμεσα θα επαναφέρει ο Τραμπ τους δασμούς στις εισαγωγές χάλυβα και αλουμινίου από τη Βραζιλία και την Αργεντινή.

«Η Βραζιλία και η Αργεντινή ευθύνονται για μια μαζική υποτίμηση των νομισμάτων τους, το οποίο δεν είναι καλό για τους αγρότες μας. Κατά συνέπεια, με άμεση ισχύ, θα επαναφέρω τους Δασμούς στον Χάλυβα και το Αλουμίνιο που μεταφέρεται στις ΗΠΑ από αυτές τις χώρες», ανέφερε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ο Τραμπ κάλεσε επίσης την αμερικανική κεντρική τράπεζα (Fed) να εμποδίσει τις χώρες να αποκομίζουν οικονομικά πλεονεκτήματα υποτιμώντας τα νομίσματά τους.

«Η Fed θα πρέπει αντίστοιχα να ενεργήσει με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε χώρες –από τις οποίες υπάρχουν πολλές– να μην εκμεταλλεύονται πια το ισχυρό μας δολάριο», ανέφερε ο Τραμπ στην ανάρτησή του. «Χαμηλώστε τα Επιτόκια και Προχωρήστε σε Χαλάρωση – Fed!», δήλωσε.

Ο Τραμπ έχει κατ’ επανάληψη καλέσει τη Fed να μειώσει τα επιτόκια σε επίπεδα κάτω του μηδενός, ισχυριζόμενος ότι τα αρνητικά επιτόκια στην Ευρώπη και αλλού δίνουν σε αυτές τις χώρες ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Πόσες φορές έχετε ακούσει (και προεκλογικά και μετεκλογικά) τον Κ.Βελόπουλο να μιλά για προστασία κι ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην Ελλάδα, για την κάκκιστη πολιτική της Ε.Ε που αναγκάζει την Ελλάδα ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ τους δασμούς ως όπλο κατά άλλων χωρών κλπ κλπ.

Όταν κοιτάς το συμφέρον της χώρας σου, όπως ο Τραμπ κι όπως ο Κ.Βελόπουλος τότε ναι, χρησιμοποιείς ΚΑΘΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΟΠΛΟ που έχεις… 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares