Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Συμπληρωματική έκθεση για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στα χέρια του εισαγγελέα…

Ο παρατηρητής του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός συμπεριέλαβε τα επεισόδια των οπαδών του ΟΣΦΠ με την αστυνομία και ο αθλητικός δικαστής την έστειλε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για πιθανή δίωξη…

Οπως είναι ήδη γνωστό, η ΠΑΕ Ολυμπιακός κλήθηκε για την Παρασκευή σε απολογία από το πειθαρχικό όργανο της Super League, για υβριστικά συνθήματα στο –κεκλεισμένων των θυρών- ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο αθλητικός δικαστής έλαβε υπόψη του την έκθεση του παρατηρητή που δεν αναφέρεται σε άλλα γεγονότα, σε αντίθεση με την έκθεση της αστυνομίας η οποία κάνει λόγο για επεισόδια με οπαδούς έξω από το γήπεδο και για τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, ο παρατηρητής αγώνα φέρεται να έχει αποστείλει στο πειθαρχικό όργανο της λίγκας και συμπληρωματική έκθεση, αυτή τη φορά με δημοσιεύματα και φωτογραφικό υλικό από τα επεισόδια.

Ο αθλητικός δικαστής με την σειρά του, επειδή ο ίδιος δεν μπορεί να ασκήσει δίωξη βάσει υλικού που προέρχεται από δημοσιεύματα, απέστειλε την συμπληρωματική έκθεση στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, ο οποίος –βάσει Κανονισμού- δικαιούται να επιλαμβάνεται και για γεγονότα για τα οποία λαμβάνει γνώση μέσω δημοσιευμάτων.

Απομένει να δούμε, αν τα στοιχεία που έχει στα χέρια του ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας είναι επαρκή για να ασκήσει πειθαρχική δίωξη.

Αν το κάνει, ο Ολυμπιακός θα απειληθεί με νέα τιμωρία της έδρας του για 2 έως 4 αγωνιστικές.

Πηγή: iefimerida.gr

Shares