Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Survivor: Τι δήλωσε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου;

«Ο Στάθης είναι τρομερά ερωτευμένος με την Αλεξάνδρα και είναι κάτι που τον ταρακούνησε πάρα πολύ».

Για τον χαμό που ξεκίνησε από χθες το βράδυ στο Survivor με την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Στάθη Σχίζα ασχολήθηκαν σήμερα στην εκπομπή «Γεια σου».

«Μπήκε μέσα η Ελευθερία και φυσικά ο Στάθης ρώτησε τι συμβαίνει έξω, γιατί η Ελευθερία με την Αλεξάνδρα είναι κοντά γενικότερα. Στην αρχή, η Ελευθερία Ελευθερίου είπε ότι όλα είναι καλά έξω.

Και στη συνέχεια επειδή ο Μπάρτζης έκανε επίθεση στην Ελευθερία Ελευθερίου και της είπε ότι εσύ βρίσκεσαι ερωτικά το βράδυ με τον Πρίαμο, κι επειδή είναι φίλοι, θεώρησε ότι πρέπει κάπως να τον εκδικηθεί τον Στάθη και το γύρισε.

Και του είπε ότι σου έχω πει ένα ψέμα. Του είπε γενικότερα ότι η Αλεξάνδρα περνάει πάρα πολύ καλά έξω, ανεβάζει συνέχεια stories, είναι συνέχεια στα μπουζούκια, είναι με φίλους, είναι από εδώ, είναι από ‘κει. Και γενικά αυτό είναι κάτι που τον αναστάτωσε», είπε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

Ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας πρόσθεσε επίσης: «Άφησε υπονοούμενα ότι η σχέση τους περνάει κρίση και ο άνθρωπος είναι καταρρακωμένος γιατί είναι τρομερά ερωτευμένος ο Στάθης με την Αλεξάνδρα και είναι κάτι που τον ταρακούνησε πάρα πολύ».

 

zappit.gr

Shares