Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Survivor: Θεαματική νίκη των Μαχητών με double score

Στο σημερινό επεισόδιο (3-4) παρακολουθήσαμε έναν ιδιαίτερο αγώνα επάθλου, από τον οποίο και αναδείχθηκαν νικητές οι Μαχητές, που το πανηγύρισαν.

Παρ’ όλο που είχαν χάσει συνεχόμενα, στα προηγούμενα έπαθλα φαγητού, οι Μαχητές απέδειξαν ότι είναι δυνατοί και ότι μπορούν να “κατατροπώσουν” τους αντιπάλους τους.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα και παρά τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν, είδαμε ότι όλοι οι παίκτες, στο άκουσμα και μόνο του μεγάλου επάθλου, είχαν μείνει άφωνοι και υποσχέθηκαν ότι θα βάλουν τα δυνατά τους, για να καταφέρουν να κερδίσουν. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι η νικήτρια ομάδα στον σημερινό απαιτητικό αγώνα θα έχει σαν έπαθλο μια ημέρα στη Πούντα Κάνα, όπου θα επισκεφθούν ένα πάρκο με μαϊμούδες και εκεί θα απολαύσουν και ένα πικ νικ, με πολλά και διάφορα φαγητά.

Ο στίβος μάχης απαιτούσε συνεργασία, δύναμη, αλλά και πολύ καλό στόχο, μιας και οι παίκτες ξεκινούσαν στην αρχή με δεμένα μάτια, ενώ θα έπρεπε και να συνεργαστούν με έναν συμπαίκτη τους. Οι Μαχητές ξεκίνησαν με μια πολύ καλή διαφορά ασφαλείας, την οποία και μέχρι το τέλος μεγάλωσαν αρκετά, μιας και κατάφεραν να κερδίσουν τους Διάσημους με τελικό σκορ 10-5. Η ομάδα των Μαχητών πανηγύρισαν έξαλλα την νίκη τους, μιας και είχαν να απολαύσουν ένα έπαθλο φαγητού για περισσότερες από δυο εβδομάδες.

 

 

gossip-tv.gr

Shares