Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Τέσσερις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, ένας όμως θα φύγει αύριο, 23 Φεβρουαρίου.

Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι Διάσημοι ήταν εκείνοι που βρέθηκαν στην δύσκολη θέση να ψηφίσουν και το έκαναν με αγωνιστικά κριτήρια, βγάζοντας στον τάκο τον Κώστα Παπαδόπουλο, με τον ίδιο να νιώθει αδικημένος κάτι που φυσικά έφερε εντάσεις στην ομάδα και στο πρώτο συμβούλιο.

Την σειρά των υποψηφίων ακολούθησε και η Μελίνα Μεταξά, η οποία και ψηφίστηκε εξ ολοκλήρου από την ομάδα της με 12 ψήφους, ακόμα και αν έχει αποδείξει ότι είναι πολύ καλή και δυνατή αγωνιστικά.

Χθες, 21 Φεβρουαρίου παρακολουθήσαμε τον τρίτο και τελευταίο αγώνα ασυλίας, με τους Διασήμους να χάνουν με ανατρεπτικό σκορ 10-2 και να βρίσκονται στη δύσκολη θέση να ψηφίσουν κάποιον από τους παίκτες τους. Η ομάδα, όταν έφτασε η ώρα να ψηφίσει έστειλαν στον τάκο την Αφροδίτη Σκαφίδα και τον Γιώργο Κορόμι.

Ποιος θα αποχωρήσει αύριο;

Σύμφωνα με τα spoilers, τις τελευταίες ώρες στον Άγιο Δομίνικο απολαμβάνει ο… Κώστας Παπαδόπουλος, πάντως σήμερα θα δούμε το μήνυμα της Καρολίνας Καλύβα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη που θα φέρει αμηχανία τόσο στον παίκτη όσο και στην Ελευθερία Ελευθερίου.

 

gossip-tv.gr

Shares