Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Survivor: Ο Νίκος Μπάρτζης αφήνει αιχμές για την Μελίνα

Survivor: “Και εμένα από εντολή γιατρού ήταν να μην παίζω απλά αισθανόμουν ότι δεν μπορώ να βοηθήσω και ήμουν άχρηστος να κάθομαι και να κοιτάω και να βλέπω τα άλλα παιδιά να σκοτώνονται”.

Προβληματισμένη είναι η μπλε ομάδα για την πορεία της Μελίνας Μεταξά στο Survivor. Η παίκτρια επέστρεψε στο αποψινό συμβούλιο του νησιού και μίλησε για τα αποτελέσματα των εξετάσεών της και την θέληση που έχει να συνεχίσει να υπάρχει στο παιχνίδι. Έπειτα τον λόγο πήρε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος την έσφαξε με το γάντι:

«Και εμένα από εντολή γιατρού ήταν να μην παίζω απλά αισθανόμουν ότι δεν μπορώ να βοηθήσω και ήμουν άχρηστος να κάθομαι και να κοιτάω και να βλέπω τα άλλα παιδιά να σκοτώνονται. Μάζεψα τα μπογαλάκια μου και γύρισα στην Ελλάδα» δήλωσε ο Νίκος Μπάρτζης στο Survivor.

«Σίγουρα ξέρουμε τις συνθήκες για να γίνουμε καλύτερα κι εδώ πέρα όλο και κάτι συμβαίνει. Αν ρωτάς εμένα, έφυγα για αυτόν τον λόγο γιατί ήξερα πως θα γίνω καλύτερα. Ότι με τα λεφτά δεν βγαίνει κάτι. Αν έχω τα χέρια μου και τα πόδια μου, θα βγω έξω και θα τα κάνω τα λεφτά. Επέλεξα να κοιτάξω την υγεία μου και να βγω χωρίς να κοπεί ο χιαστός που είχα» πρόσθεσε στο Survivor.

 

zappit.gr

Shares