Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Survivor: Ο Νικόλας Αγόρου επέστρεψε στο ριάλιτι, αλλά αισθάνεται ένα… κενό

Το Survivor All Star εξακολουθεί να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, ειδικά μετά τις νέες προσθήκες των δύο ομάδων. Πριν λίγα 24ωρα ο Νικόλας Αγόρου επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο για να διεκδικήσει μια θέση στον μεγάλο τελικό του reality επιβίωσης.

Ο 31χρονος έγινε γνωστός το 2018 μέσα από τη συμμετοχή του στον δεύτερο κύκλο του Survivor και ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχαν καταφέρει από την αρχή να ξεχωρίσουν για το εκρηκτικό ταπεραμέντο αλλά και την εμφάνισή τους. Οι fans του reality του είχαν χαρίσει το ψευδώνυμο «Φραουλίτσας» λόγω της φράουλας που έχει χτυπήσει ως τατουάζ στον λαιμό του.

O Γιώργος Λιανός ανέφερε πρόσφατα στους παίκτες πως ο Αγόρου έχει το δικό του φανατικό κοινό στο Twitter λέγοντας: «Ας πάμε στον Νικόλα Αγόρου. Πραγματικά δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ να απομονώσουμε κάποια tweets, που μπορούν να παίξουν στην τηλεόραση τέτοια ώρα. Δεν παίζουν, δεν μπορώ να σου πω λεπτομέρειες» σημείωσε ο Γιώργος Λιανός και πρόσθεσε: «Δεν θα τα δεις αυτά τα πιπεράτα. Τα όμορφα, τα απλά, τα παραδοσιακά. Πάντως έχεις μεγάλο fan club, αν κι υπάρχει μια γκρίνια, θα το δώσω, ότι κάλυψες την φράουλα με διαφορετικό τατουάζ».

Ο Νικόλας Αγόρου πήρε τον λόγο και εξήγησε πως δεν καλύφθηκε το τατουάζ του, απλά ολοκληρώθηκε το σχέδιο όπως προβλεπόταν εξ’ αρχής.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΓΟΡΟΥ🇬🇷 (@ag_agorou)

H νέα ζωή του Νικόλα Αγόρου και η απώλεια που τον στιγμάτισε

Μετά την συμμετοχή του στο Survivor ο 31χρονος επέστρεψε στην Κόνιτσα και υιοθέτησε έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής. Ο Νικόλας Αγόρου αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την παραγωγή κρασιού και παράλληλα συνεχίζει αδιάκοπα τις προπονήσεις του στο γυμναστήριο.

«Ασχολούμαι πλέον με τη γη. Αγρότης κοινώς. Με τα αμπέλια ασχολούμαι, φτιάχνω κρασί», είπε ο παίκτης στον Γιώργο Λιανό.

Ο αιφνίδιος θάνατος του πατέρα του τον Οκτώβριο του 2021 έφερε τα πάνω-κάτω στη ζωή του και τον έκανε να αναθεωρήσει. Λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο ο 31χρονος πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία του εκλιπόντος την οποία συνόδευσε με μια καρδιά.

To Twitter βλέπει την έξοδο του Κώστα Παπαδόπουλου από το Survivor

 

To κύμα στήριξης στο Τwitter

Οι χρήστες του ελληνικού Twitter εξέφρασαν τη χαρά τους για την επιστροφή του Νικόλα Αγόρου τον οποίο αποκαλούν «Φραουλίτσα» της καρδιάς τους. Εκατοντάδες υποστηρικτικά tweets γράφτηκαν στην πλατφόρμα με το hashtag #survivorGR και στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά από αυτά.

H φημολογούμενη σχέση

Ο Νικόλας Αγόρου έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο λίγο πριν μπει στο παιχνίδι φήμες αναφέρουν πως είχε έρθει αρκετά κοντά με την πρώην Μις Ελλάς, Αθηνά Πικράκη η οποία υπήρξε παντρεμένη με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Ο ποδοσφαιριστής και το μοντέλο είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Ηρακλείου στην Κρήτη το 2018 και δύο μήνες αργότερα ήρθε στη ζωή ο γιος τους. Το περασμένο καλοκαίρι έδωσαν οριστικό τέλος στον γάμο τους και έχουν κινήσει τις νομικές διαδικασίες για το διαζύγιο.

Ο Νίκος Γεωργιάδης μίλησε στο «Πρωινό μας» και ανέφερε πως μετά το διαζύγιο του μοντέλου, Αγόρου και Πικράκη ήρθαν αρκετά κοντά έχοντας αποκτήσει μια πολύ στενή επαφή.

Tην ίδια ώρα ο πρώην σύζυγος του μοντέλου, Γιώργος Τζαβέλλας φέρεται να ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της Βίκυς Κάβουρα. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο έχουν εντοπιστεί αρκετές φορές μαζί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Realnews», η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής έχουν ήδη πραγματοποιήσει το πρώτο τους ταξίδι εκτός συνόρων. Τον περασμένο Νοέμβριο οι δυο τους ταξίδεψαν στην Αυστρία και τα εντυπωσιακά posts της Βίκυς Κάβουρα από την Βιέννη πρόδωσαν την ευτυχία τους.

Πηγή κεντρικής: ag_agorou/gossip-tv.gr

Shares