Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Survivor – «Με είχε αποκαλέσει ψυχοπαθή»

“Είναι κουβέντες που δεν τις έχει καταγράψει η κάμερα και δεν έχω κάποια αποδεικτικό” τονίζει η παίκτρια του Survivor.

Απασφάλισε πλήρως κατά του Τζέιμς Καφετζή στο Survivor, το βράδυ της Τετάρτης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου όταν συνάντησε τον Γιώργο Λιανό στον στίβο μάχης. Γι’ αυτό, όταν της δόθηκε ο λόγος από τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, η νεαρή παίκτρια της κόκκινης ομάδας αναφέρθηκε τόσο στην αποχώρηση από το τελευταίο συμβούλιο του νησιού όσο και τα πυρά που δέχθηκε από τον αντίπαλο της.

Μεταξύ άλλων, δε, η δυναμική παίκτρια του Survivor σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πλέον έχει ξεχειλίσει το ποτήρι και κάποια πράγματα είναι περνάνε τις ηθικές μου αξίες σαν άνθρωπο. Δεν μπορώ πραγματικά άλλο, έχω δεχθεί πάρα πολλά υποτιμητικά σχόλια και βρισιές που δεν έχει καταγράψει η κάμερα. Αναφέρομαι συγκεκριμένα στη Σταυρούλα που είπε, βγαίνοντας από το συμβούλιο. «μαλ… δεν έχω γνωρίσει χειρότερο άνθρωπο από σένα». Και σίγουρα, όταν καθόμουν και συζήταγα με την Κατερίνα Δαλάκα, είχε έρθει ο Τζέιμς και με είχε αποκαλέσει ψυχοπαθή».

«Είναι κουβέντες που δεν τις έχει καταγράψει η κάμερα και δεν έχω κάποια αποδεικτικό» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Ασημίνα Χατζηανδρέου προκαλώντας με μιας την αντίδραση των δυο παικτών της μπλε ομάδας στο Survivor της Τετάρτης.

«Αυτό όμως έγινε μέσα στο συμβούλιο και άμα θέλει η παραγωγή μπορεί να το πει. Το θέμα είναι ότι χαμογελάτε και είστε εριστικοί! Το ότι τα παιδιά με το παραμικρό κοροϊδεύουν το γνωρίζουμε όλοι και οι συμπαίκτες και οι φίλοι τους».

 

zappit.gr

Shares