Παρασκευή , 1 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

Survivor – Κόρομι: Έρωτας Γιώργου – Μυριέλλας σε δυο εβδομάδες; Δεν είναι και 15 χρονών

Ο Γιώργος Κόρομι μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα για το φετινό Survivor, το ειδύλλιο της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη και τη στάση του Βαλάντη και αναφέρθηκε και για τη σχέση του με την κοπέλα του!

«Survivor βλέπω, θέλω να το δω ως θεατής, αλλά δε βλέπω πολύ επιβίωση ακόμα, είναι ξεκάθαρα πιο εύκολο το φετινό από το δικό μας», σχολίασε για το φετινό Survivor ο Γιώργος Κόρομι, ενώ σε ό,τι αφορά στη δική του εμπειρία εξήγησε ότι «Δεν έπεσα κάτω από την πείνα, αλλά σηκωνόμουν το πρωί και τα έβλεπα μαύρα, παραπατούσα».

Μιλώντας για το ειδύλλιο εντός του reality επιβίωσης φέτος, ανάμεσα στη Μυριέλλα και το Γιώργο, ο ίδιος είπε ότι «Έρωτας του Γιώργου και της Μυριέλλας σε δυο εβδομάδες; Δεν είναι στην ίδια ομάδα και δεν έχουν και την ευκαιρία να μιλήσουν. Σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα δεν μπορεί να δημιουργηθεί κάτι τόσο έντονο στο Survivor, δεν είναι και 15 χρονών ο Γιώργος με την Μυριέλλα…».

 

Σχετικά με το αν εκείνος βρέθηκε ανάμεσα σε κοπέλες που του άρεσαν όταν ήταν παίκτης του reality, ο Γιώργος Κόρομι εξήγησε ότι «Εννοείται ότι πολλές κοπέλες μου άρεσαν, αλλά έχω μια κοπέλα δίπλα μου και τη σέβομαι, δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση».

«Είναι αδικαιολόγητο αυτό που έκαναν ο Γιώργος με την Μυριέλλα μέσα σε 2 εβδομάδες», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα, ενώ αναφερόμενος στη στάση του Βαλάντη, είπε ότι «Στον Βαλάντη δεν πέφτει λόγος τι κάνει ο Γιώργος με την Μυριέλλα, όπως και του Τριαντάφυλλου για το τι έκαναν μέσα στο παιχνίδι».

«Ο χειρότερος συμπαίκτης μου ήταν ο Παππάς, έβγαζε κακία, προσπαθούσε να τα “μαγειρέψει” έτσι με έξυπνο τρόπο, και να τσιγκλήσει τον καθένα και να τα κάνει μπάχαλο. Το έκανε με μεγάλη επιτυχία», είπε ακόμα.

 

«Με την κοπέλα μου είμαστε πιο καλά από ποτέ. Γνωριστήκαμε στο μαγαζί μου, είναι από τον Καναδά. Η κοπέλα μου είναι νοοτροπίας εξωτερικού και δεν κάνει ζήλιες», είπε τέλος για την προσωπική του ζωή.

 

 

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares