Κυριακή , 5 Φεβρουαρίου 2023

Survivor – Κονδυλάτος: «Ο Γιώργος Ασημακόπουλος με πρόδωσε, δεν περίμενα να μου συμπεριφερθεί έτσι»

«Πρόδωσε τη φιλία μας», λέει ο Περικλής Κονδυλάτος.

Στο «Πρωινό μας» και τον Χρήστο Λυσσέα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ο Περικλής Κονδυλάτος, μετά την αποχώρησή του από το Survivor. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την προδοσία του Γιώργου Ασημακόπουλου.

«Το περίμενα ότι θα αποχωρήσω. Το κατάλαβα από τη στιγμή που σχηματίστηκαν οι ομάδες και δεν είχα κανέναν δικό μου. Ήμουν η πιο εύκολη ψήφος για να βγουν όλοι από τη δύσκολη θέση. Είδα τον φίλο μου Κώστα Παπαδόπουλο που χάρηκε και ανακουφίστηκε. Όταν είπα ναι στο Survivor All Star δεν ήξερα ότι οι περισσότεροι που θα μπουν θα είναι αθλητές, πίστευα ότι θα είναι σαν εμένα.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν ξέραμε ποιοι θα είναι μέσα. Όταν το έμαθα ήταν αργά για να κάνω πίσω. Όταν σχηματίστηκε η ομάδα, κατάλαβα ότι θα μείνω πολύ λίγο. Δεν περίμενα ότι θα ψηφιστώ από την πρώτη εβδομάδα, αλλά κάποιος έπρεπε να είναι σε αυτή τη θέση», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Κλείνοντας, ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε: «Ο Γιώργος Ασημακόπουλος με έχει πληγώσει πάρα πολύ. Δεν περίμενα να μου συμπεριφερθεί έτσι. Δεν θέλω να πω τι έχω κάνει για τον Γιώργο και πόσο έχω προσπαθήσει για τον Γιώργο, αλλά ξέρω ότι με πρόδωσε χαριτωμένα. Μίλησα μαζί του, του είπα τι με ενόχλησε, αλλά δεν ξέρω αν θα το δείτε. Πρόδωσε τη φιλία μας».

 

zappit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares