Κυριακή , 26 Μαρτίου 2023

Survivor: Η Acun Medya αποστομεί στην Ασημίνα

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έστειλε εξώδικο – “βόμβα” στην Acun Medya και… η παραγωγή απάντησε!

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι έστειλε εξώδικο για την παραμονή παρά τη θέλησή της στον Άγιο Δομίνικο.

Μεταξύ άλλων, το εξώδικο της πρώην παίκτριας του Survivor, αναφέρει:

«Ουδέποτε μέχρι και σήμερα ανέλαβα το πρωτότυπο υπογεγραμμένο σε κάθε σελίδα έγγραφο της μεταξύ μας ισχύουσας συμφωνίας. Εξαιτίας του πραγματικού αυτού γεγονότος, δηλαδή της μη περιέλευσης εις χείρας μου του μεταξύ μας υπογεγραμμένου συμφωνητικού, αδυνατώ να προχωρήσω σε ενέργειες, για να προστατεύσω τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντά μου, τα οποία έχουν παραβιαστεί κατάφορα εκ μέρους σας και με έχουν άγει σε ιδιαιτέρως δυσμενή θέση, σε σημείο βλαπτικό πλέον και για την υγεία μου».

Μάλιστα, σε άλλο σημείο του εξώδικου, η Ασημίνα καταγγέλλει πως κρατήθηκε παρά τη θέλησή της έγκλειστη σε δωμάτιο ξενοδοχείου μαζί με έναν υπάλληλο της εταιρείας παραγωγής για δέκα ημέρες και τόνισε ότι της χορηγούνταν καθημερινά τρία ηρεμιστικά χάπια.

Η Acun Medya, εξέδωσε ανακοίνωση – απάντηση στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, ξεκαθαρίζοντας ότι όλα όσα καταγγέλει δεν ισχύουν:

«Οι ισχυρισμοί που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα από πρώην διαγωνιζόμενη του SURVIVOR ALL STAR η οποία αποβλήθηκε κατόπιν παραβίασης των κανόνων είναι φαιδροί, αβάσιμοι και δυσφημιστικοί.

Η εν λόγω διαγωνιζόμενη ουδέποτε κρατήθηκε στην Δομινικανή Δημοκρατία χωρίς την θέλησή της και η Εταιρεία μας έχει ήδη απαντήσει επί όλων αυτών με εξώδικη επιστολή.

Ως ACUN MEDYA, όντας παραγωγός του SURVIVOR επιτυχημένα για παραπάνω από 15 χρόνια σε πολλές χώρες, με το μέγιστο επίπεδο επαγγελματισμού, δεν θα ανεχθούμε ποτέ οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά που σκοπό έχει να ζημιώσει την σκληρή δουλειά και την φήμη μας.

Θα δείξουμε μηδενική ανοχή σε αυτού του είδους τις αβάσιμες πράξεις και σε όσους τις αναπαράγουν και θα προβούμε σε όλες τις άμεσες νομικές ενέργειες».

 

gossip-tv.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares