Δευτέρα , 27 Μαΐου 2024
Τελευταία Νέα

Survivor: «Έφτιαξαν» τον Κώστα Παπαδόπουλο για τον τρόπο φυγής του

“Φάνηκε να είναι πολύ ξενερωμένος, απογοητευμένος” τόνισαν για τον πρώην παίκτη του Survivor All Star.

Μια νέα εβδομάδα στο Survivor All Star, μετά την αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου, είναι γεγονός. Οι διάσημοι και οι μαχητές κλήθηκαν να διαχειριστούν την επόμενη μέρα της επιβίωσης στην παραλία του Αγίου Δομινίκου ενώ, όπως παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης τη νύχτα της Κυριακής στο STAR, δεν έλειψαν τα «καρφιά» για τον πρώην παίκτη.

Αφορμή στάθηκε ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να αποχωρήσει ο Κώστας Παπαδόπουλος από το Survivor All Star χωρίς να επιθυμεί να χαιρετήσει κανέναν. Ούτε συμπαίκτη ούτε και αντίπαλο. «Δεν κρατάω κακία» τόνισε, με χαμόγελο και… εξ αποστάσεως, ο ζαχαροπλάστης παίρνοντας τη δάδα του για να αποχωρήσει από το συμβούλιο του νησιού.

Έτσι, λίγη ώρα αργότερα, στην παραλία των διασήμων επικράτησε σούσουρο γύρω από την επιλογή τους πρώην συμπαίκτη τους. «Εγώ τον αγαπώ και τον συμπαθώ πάρα πολύ τον Κώστα και με στεναχώρησε αυτή η κίνηση του. Για να είμαι ειλικρινής οφείλω να το πω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης για να συμπληρώσει η Σταυρούλα Χρυσαειδή πως «η αλήθεια είναι ότι ούτε και γω το περίμενα. Καταλαβαίνω το να μη θέλεις να χαιρετήσεις κάποιους αλλά δεν μπορείς να βάζεις όλη την ομάδα στο ίδιο σακούλι».

«Ναι, γιατί όλη αυτή η ομάδα πολλές φορές έτρεξε και για τον οποιοδήποτε, σε στήριξε, κέρδισε ασυλίες! Λες και τσακωθήκαμε» συμπλήρωσε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης για να προσθέσει, με τη σειρά της, η Σταυρούλα Χρυσαειδη πως «περίμενα ότι θα έρθει να μας χαιρετήσει και λέω θα ξεκινήσει και από μένα. Είμαι πρώτη πρώτη εκεί πέρα αλλά τον βλέπω να φεύγει και λέω γιατί».

«Στεναχωρήθηκα προσωπικά με την αποχώρηση του Κώστα γιατί τον αγαπάω πολύ. Είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος, ο οποίος απολαμβάνει πάρα πολύ το παιχνίδι και θεωρώ ότι ήταν λίγο νωρίς για αυτόν. Από εκεί και πέρα φάνηκε να είναι πολύ ξενερωμένος, απογοητευμένος θα έλεγα με την ομάδα του. Δεν χαιρέτησε κανέναν. Ήθελα και γω στο τέλος να του κάνω μια αγκαλιά αλλά δεν πρόλαβα, έφυγε χωρίς να χαιρετήσει κανέναν και τον καταλαβαίνω γιατί ξέρω πόσο πολύ αγαπάει το παιχνίδι» τόνισε, ακόμα, ο Ηλίας Μπόγδανος από την μπλε ομάδα μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star.

 

zappit.gr

Shares