Δευτέρα , 25 Σεπτεμβρίου 2023
Τελευταία Νέα

Survivor – Διακοπή του αγώνα από τον Γιώργο Λιανό

Τι συνέβη με τον φιναλίστ του Survivor All Star;

Τις τελευταίες τους ώρες μετρούν πια οι φιναλίστ του Survivor Αll Star στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο. Στο νέο επεισόδιο μάλιστα, που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, έμελλε να λάβει χώρα το καθοριστικό για όλους αγώνισμα κατάταξης.

Έτσι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης από την κόκκινη ομάδα καθώς και ο Νίκος Μπάρτζης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης από την μπλε ομάδα ρίχθηκαν για μια ακόμα φορά στον στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο αποκλειστικά για τους ίδιους.

Όλοι αναμετρήθηκαν με όλους και, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Κατσούλης συνάντησε στον στίβο μάχης τον Νίκο Μπάρτζη. Και ξαφνικά, ενώ οι δυο παίκτες περνούσαν με ταχύτητα ένα ακόμη εμπόδιο, ο αγρότης και παίκτης της μπλε ομάδας του ριάλιτι επιβίωσης σταμάτησε «παγώνοντας» τόσο τον αντίπαλο του όσο και τους άλλους δυο παίκτες στους πάγκους. Ο παρουσιαστής διέκοψε αμέσως την αναμέτρηση σφυρίζοντας και τονίζοντας πως «πάλι είχε κάποιο χτύπημα εκεί ο Νίκος! Για να δούμε, ευχόμαστε να μην υπάρχει κάποιος τραυματισμός σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού».

Αφού έλαβε λίγα δευτερόλεπτα για να δει αν μπορεί να συνεχίσει κανονικά την αναμέτρηση, ο Νίκος Μπάρτζης διαβεβαίωσε τον Γιώργο Λιανό πως μπορεί να συνεχίσει δηλώνοντας πως «εντάξει, Τζορτζ, απλά μου έφαγε όλο το πόδι εδώ. Πάμε, πάμε».

«Ο τραυματισμός του Νίκου Μπάρτζη δεν ενέχει ανησυχία. Ένα μικρό γρατζούνισμα ήταν μιας και έχει αρκετά χαμηλά περάσματα ο στίβος μάχης με αποτέλεσμα να σύρουν τα γόνατα τους πολλές φορές οι παίκτες» υπογράμμισε στην πορεία του επεισοδίου ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός.

 

zappit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares