Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star Spoiler: Οι Μαχητές κερδίζουν την ασυλία

Χαμός θα πραγματοποιηθεί στο σημερινό επεισόδιο, με τον Στάθη Σχίζα να βγαίνει εκτός εαυτού και να ανακοινώνει, όπως όλα δείχνουν, την αποχώρησή του από το ριάλιτι.

Όσο τα επεισόδια προχωρούν, βλέπουμε ότι οι σχέσεις μεταξύ των παικτών δοκιμάζονται με ιδιαίτερο τρόπο, ενώ όπως όλα δείχνουν οι ανατροπές είναι κάτι πρωταγωνιστικό.

Όπως βλέπουμε και από το trailer του σημερινού επεισοδίου, το σχίσμα στην Κόκκινη ομάδα είναι πλέον αναπόφευκτο. Μετά από όλα όσα ειπώθηκαν μέσω της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, εκείνος έχει καταρρακωθεί και δεν μπορεί να δεχτεί όλη αυτήν την κατάσταση, με αποτέλεσμα να ξεσπά. Όπως θα δούμε, ο Σπύρος Μαρτίκας θα κατηγορήσει άμεσα την Ελευθερία Ελευθερίου, με εκείνη να ξεσπά σε κλάματα, λεγοντας: “Με έχουν εκθέσει σε όλη την Ελλάδα, είμαστε με τα καλά μας;”

Στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, νικητές θα αναδειχθούν οι Μπλε, οι οποίοι και περνούν ημέρες αφθονίας ενώ παράλληλα στην πλευρά των Κόκκινων επικρατεί το χάος. Όπως όλα δείχνουν, η Ελευθερία Ελευθερίου θα είναι η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση ενώ παράλληλα ο Στάθης Σχίζας θα ανακοινώσει την αποχώρησή του.

 

gossip-tv.gr

Shares