Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Survivor All Star: Ράκος ο Σχίζας κεραύνωσε την Ελευθερίου

Mετά τα όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες στο παιχνίδι, ο Στάθης Σχίζας κατακεραύνωσε την Ελευθερία Ελευθερίου για τα ψέματα που του είπε και κατάφερε να τον ρίξει ψυχολογικά και να του διαλύσει την διάθεσή του.

Χαμός στην παραλία των Κόκκινων, λίγο πριν το αγώνισμα της πρώτης ασυλίας.

Όπως είχαμε δει και στο trailer του σημερινού επεισοδίου (5-3) του Survivor All Star, ο Στάθης Σχίζας, πιο στενοχωρημένος από ποτέ, δεν μπορεί να πιστέψει το τι ακριβώς πρόβλημα έχει μαζί του η Ελευθερία Ελευθερίου και του συμπεριφέρθηκε τόσο άτιμα, βγάζοντας την προσωπική του ζωή στη φόρα. Ο ίδιος υποστήριξε πώς αντί να τα βάλει με τον Νίκο Μπάρτζη, την πλήρωσε εκείνος, ξεκάθαρα άδικα.

«Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο η Ελευθερία να προσπαθήσει με τέτοια στρατηγική, με τέτοια μαθηματική ακρίβεια, να μου χαλάσει τη διάθεση και να με σπάσει ψυχολογικά. Ακόμα δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο το κάνει αυτό και θέλει να με ρίξει. Πρέπει να καταλάβουμε ότι μέσα στο ριάλιτι δεν μπορείς να βάζεις τα προσωπικά του καθενός, να διαστρεβλώνεις την αλήθεια εν τέλει όπως αποκαλύφθηκε από την Ελευθερία στα προσωπικά του καθενός.

Η ζωή του καθενός είναι εκτός παιχνιδιού. Η Ελευθερία είχε αποφασίσει, όπως απέδειξε, να βάλει τα προσωπικά της μέσα στο παιχνίδι. Είναι δικό της πρόβλημα. Με ποιο δικαίωμα, όμως, να βάλει τα δικά μου προσωπικά μέσα στο παιχνίδι;… Πραγματικά ντροπή, λίγο τσίπα, σε ανθρώπινο επίπεδο. Είναι απάνθρωπο να προσπαθείς να διαλύσεις έναν άνθρωπο με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και να ψάχνεις να βρεις την αχίλλειο πτέρνα του».είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας, φανερά απογοητευμένος και στενοχωρημένος με όλο αυτό που έχει γίνει με την Ελευθερία Ελευθερίου.

 

Λίγο μετά τα όλα όσα είπε ο Στάθης Σχίζας για την Ελευθερία Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας υποστήριξε τον Στάθη και τα έβαλε ξεκάθαρα με την Ελευθερία, λέγοντάς της ότι ήταν τραγικό όλο αυτό που έκανε στον συμπαίκτη τους.

Εκείνη, δεν μπορούσε να διαχειριστεί όλη αυτήν την επίθεση απέναντί της και είπε στον Σπύρο Μαρτίκα: «Όταν λέω σε κάποιον κάτι προσωπικά δεν χρειάζεται να ξέρει κανείς τίποτα! Σπύρο, με έχουν εκθέσει σε όλη την Ελλάδα! Ποιος με έχει εκθέσει; Ναι, με έχουν εκθέσει σε όλη την Ελλάδα».

“Η Ελευθερίου ήταν στην Ελλάδα, ο Μάριος ήταν με την Καρολίνα, τώρα η Καρολίνα έφυγε και είναι εκείνη με τον Μάριο στο Survivor και της φταίει ο Στάθης με τον Μπάρτζη.” είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

 

gossip-tv.gr

Shares