Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Survivor All Star: «Μην μασάτε με στημένα πράγματα», δηλώνει ευθέως ο Τριαντάφυλλος

Από την έναρξη του Survivor All Star, δεν είναι λίγες οι φορές που ο Τριαντάφυλλος έχει πει την άποψή του για όλα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο τις τελευταίες μέρες.

Το ριάλιτι επιβίωσης έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες και η αλήθεια είναι πώς από την πρώτη στιγμή τα σχόλια των τηλεθεατών είναι πολυάριθμα.

Ο Τριαντάφυλλος, από την πρεμιέρα μάλιστα, ξεκίνησε να κάνει μερικά σχόλια για όλα όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι και η αλήθεια είναι πώς, όπως είδαμε, δεν μασάει τα λόγια του και μιλά ειλικρινά. Το απόγευμα του Σαββάτου 21-1 και με αφορμή όλα όσα θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο να συμβαίνουν ανάμεσα στην Καρολίνα Καλύβα και στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ο Τριαντάφυλλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικά stories…


Ο τραγουδιστής έγραψε χαρακτηριστικά: «Μην μασάτε με στημένα πράγματα! Όλα γίνονται και όλα θα γίνουν για ένα σκοπό. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε και όποιος δεν κατάλαβε, πάλι κατάλαβε. Ευκολάκι πολύ. Λέτε να μπει ο Μπο τώρα ξαφνικά μέσα στο παιχνίδι που ήταν τραυματίας και δεν θα πήγαινε αλλά με όλο αυτό θα μπει για να δούμε τι θα γίνει και για αυτό έφυγε η Ευρυδίκη και εκείνη η κάποια Καρολίνα;;;» έγραψε, αρχικά, ο γνωστός τραγουδιστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Α και κάτι ακόμα. Θα περιμένουμε όλοι και καλά να δούμε όταν θα μπει ο Μπο τι θα γίνει. Δηλαδή έφυγε μια σταρ του παιχνιδιού, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για όλο αυτό που από όπου κι αν το δεις έχει στήσιμο, βγαλμένο από πρωτάθλημα Γ Βραζιλίας και έμεινε, το ξαναλέω, κάποια Καρολίνα για όλο αυτό; Άντε οκ, θα περιμένω να δω να έρχεται ο Μπο να συναντήσει τον Μάριο και την Καρολίνα. Τόλμη και γοητεία… Α κάτσε, γαμώτο, δεν τελείωσα. Λένε να μπει τώρα και η Ελευθερία Ελευθερίου; Πως; Τι; Ποιος; Γιατί; Νιαου»

 

gossip-tv.gr

Shares