Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: «Μέχρι εδώ μπορεί»

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης για ακόμη μια φορά τα έβαλε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και αφορμή στάθηκε τα όσα είπαν οι συμπαίκτες του στο τελευταίο συμβούλιο πριν την ανακοίνωση ότι αποχωρεί η Τζο Μαριδάκη.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης είπε: «Ρωτήθηκε η ομάδα μου από τον Γιώργο Λιανό ποιος παίκτης θεωρούν ότι θα ήταν καλύτερο να έφευγε για να δυναμώσει αυτή η ομάδα. Η απάντηση της Εύης ήταν ότι αν φύγω εγώ ή ο Βασάλος θα ήταν καλύτερο και ο Μπόγδανος είπε, ότι θα ήταν καλύτερο να φύγω εγώ γιατί ξέρει τι περιμένει από τον Κωνσταντίνο…»

Και πρόσθεσε: «Η ομάδα μου με έχει σίγουρα για τον πιο αδύναμο παίκτη και αυτό επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά. Δεν υπάρχει στήριξη από την πλευρά τους στο αγωνιστικό κομμάτι. Από την άλλη, όταν έχουν έναν άνθρωπο που είναι εδώ τρεις μήνες και έχει αποδείξει ότι μπορεί να φτάσει μέχρι εκεί πέρα. Πως γίνεται να με συγκρίνουν εμένα που είμαι εδώ μόνο έναν μήνα και δεν έχω τη δυνατότητα να παίξω τα παιχνίδια που έχει παίξει ο Κωνσταντίνος, δηλαδή τα τριπλάσια;».

 

gossip-tv.gr

Shares