Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Survivor: Αυτή η ομάδα κερδίζει το ταξίδι στο Μαϊάμι

Με τον Γιώργο Λιανό να βρίσκεται στην Ελλάδα για κάποιες υποχρεώσεις, ο Ατζούν βρήκε την ευκαιρία να αποδείξει για ακόμα μία φορά πόσο γενναιόδωρος είναι και να προσφέρει στους Έλληνες παίκτες ένα πραγματικά πολύ μεγάλο έπαθλο.

Αυτό θα είναι ένα μοναδικό ταξίδι στο Μαϊάμι το οποίο φυσικά θα διεκδικήσουν με όλες τις δυνάμεις τους τόσο οι Μπλε όσο και οι Κόκκινοι.

Το θέμα είναι ότι στο μεταξύ στις καλύβες των δύο ομάδων και ειδικά σε εκείνη των Μπλε υπάρχει μεγάλη ένταση και εκνευρισμός.

Ο Άρης Σοϊλέδης μοιάζει να είναι εναντίον όλων, έχοντας για συμμάχους μόνο τη Μαίη και τη Σοφιάννα ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας έχει μπει στο στόχαστρο του ποδοσφαιριστή.

Την ίδια ώρα στους Κόκκινους έχει δημιουργηθεί η “κλίκα της Ναυσικάς” η οποία έχει κεντρίσει τα βλέμματα και το ενδιαφέρον των συμπαικτών της.

Στο μεταξύ, όπως θα δούμε την ερχόμενη Δευτέρα του Πάσχα, ο αγώνας επάθλου θα έχει απουσίες αλλά και τραυματισμούς. Ο λόγος για την απουσία της Ασημίνας η οποία συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα με το πόδι της που την αναγκάζει να μείνει εκτός αγώνα ενώ την ώρα της μάχης θα δούμε ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα τραυματιστεί αρκετά σοβαρά στον ώμο για τον οποίο παραπονιέται εδώ και καιρό.

Όσο για τον μεγάλο νικητή του επάθλου, σύμφωνα με τα πρώτα spoiilers που σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, πρόκειται να είναι οι Κόκκινοι μιας και οι Μπλε δεν θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις εσωτερικές αστάθειες της ομάδας τους και τον εκνευρισμό.

 

gossip-tv.gr

Shares