Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Superleague: Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Πανιώνιο! Ποια παιχνίδια θα δώσει κεκλεισμένων….

Η Superleague τιμώρησε με αποκλεισμό της έδρας για δύο αγωνιστικές την ομάδα του Πανιωνίου για τα επεισόδια στο τελευταίο παιχνίδι του στη Νέα Σμύρνη και έτσι δεν θα έχει οπαδούς στα ματς με Ξάνθη και ΑΕΚ.


“Βροχή” έπεσαν τα πρόστιμα από τα πειθαρχικά όργανα της Superleague στις ομάδες του πρωταθλήματος για τα παιχνίδια των δύο τελευταίων αγωνιστικών, οπότε και κατεγράφη έξαρση των επεισοδίων.

Η εκδίκαση της υπόθεσης της ΑΕΚ αναβλήθηκε μάλιστα, ενώ ο Πανιώνιος δεν απέφυγε τις δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, με την ποινή να αναμένεται να εφαρμοστεί στην 23η και την 26η αγωνιστική, οπότε και ήταν προγραμματισμένο να υποδεχθεί την Ξάνθη και την Ένωση αντίστοιχα.

Η ενημέρωση από τη Superleague
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 20ής και της 21ης αγωνιστικής:
20ή αγωνιστική
Α/ ΠΑΕ ΑΕΚ: συνολική χρηματική ποινή, ποσού δώδεκα χιλιάδων (12.000,00) ευρώ.
Β/ ΠΑΕ Ολυμπιακός: συνολική χρηματική ποινή, ποσού δεκατεσσάρων χιλιάδων (14.000,00) ευρώ.
Γ/ ΠΑΕ ΟΦΗ: συνολική χρηματική ποινή, ποσού δεκατεσσάρων χιλιάδων (14.000,00) ευρώ.
Δ/ ΠΑΕ ΠΑΟΚ: συνολική χρηματική ποινή, ποσού έξι χιλιάδων (6.000,00) ευρώ.
Ε/ ΠΑΕ Λαμία: χρηματική ποινή των χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ
21η αγωνιστική
Α/ ΠΑΕ Ατρόμητος ΑΘ.: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη από τη β’ πράξη, ήτοι την παράβαση του άρθρου 15 παρ. 4 περ. β’ του Π.Κ. της ΕΠΟ (τα επεισόδια δεν δημιουργήθηκαν από τους οπαδούς της εγκαλουμένης).
Δέχεται, κατ’ επιτρεπτή μεταβολή της κατηγορίας, ότι η εγκαλουμένη τέλεσε την πράξη του άρθρου 15 παρ. 3 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ. Συνολική χρηματική ποινή, ποσού τριάντα τριών χιλιάδων (33.000,00) ευρώ.
Β/ ΠΑΕ Πανιώνιος: Συνολική χρηματική ποινή, ποσού πενήντα έξι χιλιάδων πεντακοσίων (56.500,00) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές.
Γ/ ΠΑΕ ΠΑΟΚ: συνολική χρηματική ποινή, ποσού δώδεκα χιλιάδων (12.000,00) ευρώ.
*Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΕ ΑΕΚ-21ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ.

 

newsit

Shares