Παρασκευή , 18 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Super League: Οριστική αναβολή στα πλέι οφ λόγω κορωνοϊού…

Super League: Οριστική αναβολή στα πλέι οφ λόγω κορωνοϊού...

Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε την αναβολή της πρεμιέρας των πλέι οφ της Super League ως μέτρο πρόληψης για τον κορωνοϊό…

Το υπουργείο Υγείας αποφάσισε προ ημερών την διεξαγωγή όλων των αθλητικών εκδηλώσεων κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο η έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού οδήγησε την διοργανώτρια αρχή στην απόφαση να αναβάλει οριστικά την πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League. Την Παρασκευή (13/3) θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ στην Super League για την επικύρωση της απόφαση επειδή δεν υπάρχει ομοφωνία ως προς την απόφαση, ενώ την Δευτέρα θα επανεξεταστεί η κατάσταση ώστε να παρθεί απόφαση αναφορά με την επόμενη αγωνιστική των πλέι οφ.

Νωρίτερα, ο ΠΣΑΠ είχε αιτηθεί την αναβολή του πρωταθλήματος με ανακοίνωσή του. «Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές παρακολουθούν με αγωνία την παγκόσμια έξαρση του κορονοϊού, που εγκυμονεί κινδύνους για όλους μας και κυρίως όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Ο Π.Σ.Α.Π. με γνώμονα τον σεβασμό προς τους συνανθρώπους μας και πάντα με υπευθυνότητα για την διασφάλιση του υπέρτατου αγαθού της υγείας που πρέπει να αποτελεί άμεση προτεραιότητα, ζητά την αναβολή διεξαγωγής όλων των πρωταθλημάτων, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να συμβάλει στην ελαχιστοποίηση έκθεσης στον κίνδυνο, τόσο των μελών του όσο και του συνόλου της κοινωνίας μας», ανέφερε η ανακοίνωση του συνδέσμου αμειβομένων ποδοσφαιριστών.

Super League: Αναβλήθηκαν και τα πρωταθλήματα υποδομών

«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια της Κ.Υ.Α. ΔΙα/ΓΠ.οικ. 16838/2020 (ΦΕΚ 783/Β/10-3-2020) για προσωρινή απαγόρευση της λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας (σχολεία, πανεπιστήμια, φροντιστήρια κ.τ.λ.) για 14 ημέρες, με αυξημένο αίσθημα ευθύνης για την προστασία της υγείας των ποδοσφαιριστών – μαθητών που αγωνίζονται στα Πρωταθλήματα Υποδομής της Super League Ελλάδα (Super League K19, Super League K17, Super League K15), των οικογενειών τους και κατ’ επέκταση της Δημόσιας Υγείας, η Super League εναρμονίζεται με την ως άνω υπουργική απόφαση και αναστέλλει τη διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων Υποδομής για 14 ημέρες (ήτοι έως 25/3/2020)».

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares