Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Super League με το PlayBall και παίζεις στη μεγάλη κατηγορία-Μπαίνεις στο OPAP Store App, προβλέπεις σωστά, κερδίζεις πόντους και διεκδικείς κάθε μήνα super δώρα

Το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ πλησιάζει και μπορείς να διεκδικήσεις πλούσια δώρα προβλέποντας  το σκορ στο PlayBall, το δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων από το Πάμε Στοίχημα*.  Το μόνο που χρειάζεται για να παίξεις PlayBall είναι το OPAP Store App.

«Πρόκειται για ένα δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων που προσφέρεται στους παίκτες του Πάμε Στοίχημα μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Ιουνίου», αναφέρει ο κ. Λάμπρος Διώτης, συνιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην οδό Αχαρνών 246, στον Άγιο Νικόλαο.

«Με το PlayBall, οι παίκτες  προβλέπουν σωστά το ακριβές σκορ της κανονικής διάρκειας των καλύτερων ποδοσφαιρικών αγώνων κάθε εβδομάδας και κερδίζουν βαθμούς. Ανάλογα με τους βαθμούς που συγκεντρώνουν, ανεβαίνουν θέσεις στον πίνακα κατάταξης που διαμορφώνεται και έτσι διεκδικούν πλούσια δώρα. Μεταξύ αυτών, ένα ταξίδι για να παρακολουθήσουν από κοντά την Εθνική Μπάσκετ στο Παγκόσμιο στην Ασία, μια ψησταριά Weber & κάθε μήνα μια 4Κ τηλεόραση 55 ιντσών και ένα iPhone 14», εξηγεί ο έτερος συνιδιοκτήτης του καταστήματος ΟΠΑΠ, Παναγιώτης Μήτσουλας.

A picture containing person, wall, person, indoorDescription automatically generated

Λάμπρος Διώτης, Παναγιώτης Μήτσουλας, συνιδιοκτήτες καταστήματος ΟΠΑΠ

A picture containing text, person, childDescription automatically generated

 

Δημιούργησε τη δική σου Λίγκα

Στο PlayBall οι παίκτες μπορούν να φτιάξουν τη δική  τους ιδιωτική Λίγκα. «Παίζουν με τους φίλους τους σε ξεχωριστό πίνακα κατάταξης, επιπρόσθετα του γενικού. Αρκετοί από τους τακτικούς πελάτες του καταστήματός μας έχουν δημιουργήσει το δικό τους πρωτάθλημα στο PlayBall και διασκεδάζουν παρακολουθώντας τους αγώνες όλοι μαζί», υπογραμμίζει ο κ. Διώτης.

To OPAP Store App στο επίκεντρο

Το OPAP Store App αποτελεί ένα ψηφιακό εργαλείο στα χέρια των παικτών που βρίσκονται εντός των καταστημάτων ΟΠΑΠ. «Η εφαρμογή είναι πλέον πολύ διαδομένη στους πελάτες του καταστήματος μας και έχει μεγάλη απήχηση, ειδικά στο πιο νεανικό κοινό. Το OPAP Store App δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ να καταθέτουν τα δελτία τους εύκολα και γρήγορα, χωρίς να είναι απαραίτητη η επίσκεψή τους στον πάγκο εξυπηρέτησης. Παράλληλα, μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», διεκδικώντας προνόμια και δώρα», συμπληρώνει χαρακτηριστικά ο κ. Μήτσουλας.

A picture containing text, floor, indoor, ceilingDescription automatically generated

Επένδυση με ελεγχόμενο ρίσκο

Οι Λάμπρος Διώτης και Παναγιώτης Μήτσουλας ένωσαν τις δυνάμεις τους πριν από έξι μήνες και επένδυσαν στο κατάστημα ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Αχαρνών 246. «Όταν ήρθα στην Αθήνα ξεκίνησα να δουλεύω σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ στην Κυψέλη. Εκεί, έμαθα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και εξέλιξα τις ικανότητές μου στην εξυπηρέτηση πελατών. Όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία να επενδύσω στο δικό μου κατάστημα ΟΠΑΠ, δεν το σκέφτηκα καθόλου», τονίζει ο κ. Μήτσουλας.

Από την πλευρά του ο κ. Διώτης υπογραμμίζει: «Το να έχεις έμπιστους και εργατικούς συνεργάτες είναι μεγάλη τύχη.  Τα καταστήματα ΟΠΑΠ είναι επενδύσεις με ελεγχόμενο ρίσκο. Προσπαθούμε κάθε ημέρα για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού και την συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας».

A couple of men shaking handsDescription automatically generated with medium confidence

Λάμπρος Διώτης, Παναγιώτης Μήτσουλας, συνιδιοκτήτες καταστήματος ΟΠΑΠ

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εν λόγω παίγνιο είναι δωρεάν και ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή στα παίγνια.

 

 

Shares