Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Super League: «Μάχες» σε Αγρίνιο, Τούμπα και Ηράκλειο

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.


Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός φιλοδοξεί να πάρει την πρώτη του νίκη, αυτήν τη φορά απέναντι στην έτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον Άρη, αφού δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Οι «κίτρινοι» από την πλευρά τους θέλουν ασφαλώς να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών και να περάσουν από μια δύσκολη έδρα.

Στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ των αρκετών προβλημάτων θέλει να κάνει τη… δική του πρεμιέρα στο πρωτάθλημα μετά την ήττα του στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, απέναντι σε μια ομάδα που έχει μεγάλες βλέψεις φέτος. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη νίκη του με 1-0 επί του Ιωνικού και στην πρώτη του έξοδο από το Λεκανοπέδιο θέλει ασφαλώς να φύγει αλώβητος από μια έδρα που παραδοσιακά συναντά μεγάλες δυσκολίες.
Ο ΠΑΟΚ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική παίζει στην έδρα του και στην Τούμπα θέλει να «ζευγαρώσει» τις νίκες του απέναντι στον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, προέρχονται από μια σημαντική νίκη με 3-1 επί του ΟΦΗ στην πρεμιέρα και θα παλέψουν για τις πιθανότητες που έχουν. Άλλωστε έχουν φέρει αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια στην Τούμπα και έχουν στο… πίσω μέρος του μυαλού τους την… έκπληξη!

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Παρασκευή (26/8)

Ιωνικός – Λεβαδειακός 0-0

Σάββατο (27/8)

ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 1-1

ΑΕΚ – Βόλος 0-1

Κυριακή (28/8)

Παναιτωλικός – Άρης (19:00)

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός (21:00)

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος (21:45)

Δευτέρα (29/8)

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός (19:00)

Πηγή: fosonline.gr

Shares