Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Super League, Ligue 1 και Premier League με ενισχυμένες αποδόσεις από το Pamestoixima.gr

Ειδικά στοιχήματα για τους σκόρερ, τον χρόνο του 1ου γκολ και το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα

Η τελευταία αγωνιστική του 2022 ξεκινάει σήμερα στη Super League και ολοκληρώνεται αύριο.

Η αυλαία της 15ης αγωνιστικής ανοίγει στις 17:00 με τον αγώνα Λεβαδειακός-Ιωνικός. Ακολουθούν στις 18:00 το παιχνίδι Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης, στις 19:30 το ματς Βόλος-ΑΕΚ, στις 20:00 η αναμέτρηση Ατρόμητος-ΠΑΟΚ και η βραδιά κλείνει, στις 21:30, με τον αγώνα Παναθηναϊκός-ΟΦΗ.

Σε όλα τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος το Pamestoixima.gr προσφέρει την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους.

 

Στη σέντρα ξανά σήμερα το γαλλικό πρωτάθλημα

Σήμερα επιστρέφει το γαλλικό πρωτάθλημα μετά τη διακοπή του για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έξι παιχνίδια διεξάγονται για την 16η αγωνιστική, με τελευταίο χρονικά, στις 22:00, το ματς της πρωτοπόρου Παρί Σεν Ζερμέν με το Στρασβούργο.

Την ίδια ώρα αρχίζει και το παιχνίδι ανάμεσα στη Λιντς και τη Μάντσεστερ Σίτι με το οποίο ολοκληρώνεται η 17η αγωνιστική της Premier League. To Pamestoixima.gr προσφέρει την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» και στην αναμέτρηση Λιντς-Μάντσεστερ Σίτι.

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που έχουν οι παίκτες του Pamestoixima.gr για να ποντάρουν στα παιχνίδια της Super League, της Ligue 1 και της Premier League μεταξύ άλλων για τον νικητή των κόρνερ, τη διαφορά νίκης, το ακριβές σύνολο γκολ, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τη νίκη γηπεδούχου/φιλοξενούμενης ομάδας σε τουλάχιστον ένα από τα δύο ημίχρονα, τον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει.

 

Τα σημερινά ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις

 

Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε καθημερινά και ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για επιλεγμένους αγώνες.

Δείτε τις προσφορές για τα σημερινά παιχνίδια της Super League, της Ligue 1 και της Premier League:

  • Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (18:00): Να σκοράρει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Βόλος-ΑΕΚ (19:30): Να σκοράρει ο Λιβάι Γκαρσία – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (20:00): Να σκοράρει ο Καλίντ Νάρεϊ – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Παναθηναϊκός-ΟΦΗ (21:30): Να σκοράρει ο Μπερνάρ – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Λιντς-Μάντσεστερ Σίτι (22:00): Να σκοράρει ο Έρλινγκ Χάλαντ – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Παρί Σεν Ζερμέν-Στρασβούργο (22:00): Να σκοράρει ο Κίλιαν Εμπαπέ – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 3-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
Shares