Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Super League: Κανονική διάρκεια, η τελευταία πράξη

Σήμερα στις 19:00 ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια της Super League με τον αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό να ξεχωρίζει. Το πρόγραμμα και η βαθμολογία.


Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό είναι αναμφίβολα το πιο σπουδαίο παιχνίδι της σημερινής 26ης αγωνιστικής της Super League, με την οποία ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος.

Η πρωτοπόρος ΑΕΚ θα επιδιώξει την νίκη για να παραμείνει στην κορυφή, ενώ ο Ολυμπιακός θέλει επίσης μόνο νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει βάσιμα για τον τίτλο και να μην υποχωρήσει σε διαφορές που δεν θα καλύπτονται.

Στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός «καίγεται» για τους βαθμούς απέναντι στον Ατρόμητο. Στον Βόλο θέλουν το ματς και οι δύο για τους ευρωπαϊκούς στόχους τους, με τον ΠΑΟΚ να ελπίζει φυσικά και για τίτλο ή τη δεύτερη θέση του Champions League. Στο Χαριλάου ο Άρης πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει τον ΠΑΣ για τον στόχο της 5ης θέσης.

Νίκες για τη σωτηρία τους θα επιδιώξουν ο Ιωνικός (με τον Αστέρα) και ο Λεβαδειακός (με τον ΟΦΗ) ως γηπεδούχοι, ενώ για διπλό πάει η Λαμία στο Αγρίνιο.

Το προφίλ της 26ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία της Super League:

Πηγή: fosonline.gr

Shares