Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Super League – Άρης: Σε αγωνία οι Θεσσαλονικείς για την άφιξη του Μανού Γκαρθία.

Οι Θεσσαλονικείς περιμένουν το συντομότερο τον Μανού Γκαρθία. Πάνω από 3 εκατ. ευρώ θα πάρει η Χιχόν. Ποιες είναι οι απολαβές του παίκτη.

Ο Άρης έχει ενισχυθεί σε τεράστιο βαθμό.

Στα χαφ δίπλα στους Ντουκουρέ, Ντιόπ, Νταμπό, πρόσθεσε και τον Μανού Γκαρθία. Έναν 24χρονο Ισπανό χαφ, ο οποίος έχει παίξει και στην εθνική του, έστω και αν ήταν για ένα φιλικό ματς. Αυτό συνέβη πριν έναν χρόνο, ενώ έχει αγωνιστεί και στην πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι.

Βιογραφικό που φανερώνει την ποιότητα του Γκαρθία. Γι’ αυτό και ο Άρης με την απόκτησή του πραγματοποιεί, μαζί με αυτή του Αμπουμπακάρ Καμαρά πέρσι, την πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας του.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η Σπόρτινγκ Χιχόν θα εισπράξει 3-3,5 εκατ. ευρώ. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να κρατήσει κι ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης ο ισπανικός σύλλογος. Όσον αφορά το συμβόλαιο του παίκτη, ήταν ένας ακόμα λόγος που σε νεαρή ηλικία πείστηκε να αφήσει την Ισπανία για να έρθει στην Ελλάδα.

Οι αποδοχές του, πάντα σύμφωνα με όσα τονίζουν οι Ισπανοί, θα είναι κοντά στις 800.000 ευρώ τον χρόνο. Αυτή τη στιγμή τακτοποιούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες. Ο Άρης σύντομα θα γνωρίζει πότε θα είναι στη Θεσσαλονίκη ο Γκαρθία, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει για τέσσερα χρόνια. Το θετικό είναι ότι ο Γκαρθία συμμετείχε στην προετοιμασία της Χιχόν στο Αλικάντε, είναι σε καλή κατάσταση και εκτός απροόπτου, ο Χερμάν Μπούργος θα τον υπολογίζει για τα ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

 

onsports.gr

Shares