Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Super League 2: «Την 1 Μαρτίου περιμένουμε το αποτέλεσμα της Ειδικής Επιτροπής»

Η Super League 2 εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντάει στην Ειδική Επιτροπή της ίδιας της κατηγορίας.


Η Super League 2 με ανακοίνωση της απαντάει στην Ειδική Επιτροπή της ίδιας της κατηγορίας. Στην ανακοίνωση της αναφέρει ότι μέχρι την Τετάρτη 1 Μαρτίου οι πρόεδροι των Αιγάλεω, Καλλιθέα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Νίκης Βόλου και Χανίων θα πρέπει να παρουσιάσουν το αποτέλεσμα της προσπάθειας τους για εξασφάλιση 150.000 ευρώ για κάθε ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της Super League 2 κατά τη συνεδρίαση του 22.2.2023 έλαβε συγκεκριμένη απόφαση που ήταν η συνέχιση της αναστολής διεξαγωγής του πρωταθλήματος (παρά την εισήγηση του προεδρείου για άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος με σκοπό τη συνέχιση του διαλόγου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού όπως ο ίδιος είχε απαιτήσει), αφού πείστηκε από την εισήγηση του κ. Ροκάκη για την αναστολή πρωταθλήματος, το οποίο έθεσε ως προαπαιτούμενο για να έρθει σε επαφή με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη με σκοπό να φέρει έσοδα της τάξεως των 150.000 €, από το μόνιμο μηχανισμό ενίσχυσης του αθλητισμού μέσω της φορολόγησης των κερδών των παιχτών, των τυχερών παιγνίων.

Ασφαλώς και τα πρακτικά είναι στη διάθεση του καθενός και θα αναγνωστούν στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο για να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.

Η Επιτροπή έχει παραπάνω από τον χρόνο που ζήτησε και Τετάρτη 1/3/2023 θα αναμένουμε τo αποτέλεσμα της».

Πηγή: fosonline.gr

Shares