Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Super League 2: Συνάντηση με τον Αυγενάκη ζήτησε ο ΠΣΑΠΠ

Ο ΠΣΑΠΠ ζήτησε συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, θέλοντας να συζητήσει μαζί του σχετικά με την κωλυσιεργία που παρατηρείται γύρω από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Super League 2.


Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε, εκφράζοντας την έντονη ανησυχία του σχετικά με το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2, ο ΠΣΑΠΠ ζήτησε συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, θέλοντας να συζητήσει μαζί του σχετικά με την κωλυσιεργία που παρατηρείται γύρω από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος και τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν σχετικά με τις ομάδες που θα αγωνιστούν σε αυτό.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ:

«Ο ΠΣΑΠΠ απέστειλε επιστολή στον κύριο Λευτέρη Αυγενάκη μέσω της οποίας αιτήθηκε συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, με θέμα την κατάσταση που επικρατεί στη Super League 2.

Ο Σύνδεσμός μας ανησυχεί ιδιαίτερα για την κωλυσιεργία που παρατηρείται γύρω από την έναρξη του πρωταθλήματος της σεζόν 2022/23 και τα προβλήματα που υπάρχουν στην κατηγορία, κάτι που αυξάνει την αγωνία εκατοντάδων ποδοσφαιριστών για το επαγγελματικό τους μέλλον».

Πηγή: fosonline.gr

Shares