Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Super League 1: Στην 7άδα ο Παναιτωλικός

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ ο Παναιτωλικός, ο οποίος νίκησε με 3-1 εκτός έδρας τη Λαμία και ανέβηκε στην 7η θέση, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν πολύ καλό για τους φιλοξενούμενους, αφού στο 7′ ο Χουχούμης έκανε βαθιά μπαλιά και ο Ντίας τη σωστή στιγμή έδωσε στον Καρέλη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 0-1.

Πολύ καλή, όμως, ήταν και η αντίδραση των γηπεδούχων, αφού στο 12′ ο Ντε Βινσέντι πήρε τη μπάλα εκτός περιοχής, μπήκε σε αυτή και τα έκανε όλα σωστά, ισοφαρίζοντας 1-1.

Εύκολα, επομένως, αντιλαμβάνεται κανείς ότι το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το δεύτερο γκολ και τους Αγρινιώτες, τελικά, να είναι αυτοί που το βρήκαν και συγκεκριμένα στο 27′, όταν ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για το μαρκάρισμα του Γκοράν στον Καρέλη, ο οποίος ανέλαβε και την εκτέλεση στο 30′ για το 1-2.

Έτσι, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου πήγε στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα και στο ξεκίνημα του β’ μέρους, στο 47′, είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Νταγκό για τρίτο γκολ αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει από καλή θέση, όπως δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε ο Νούνιες με κοντινή κεφαλιά στο 52′, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει.

 

Το ματς είχε καλό ρυθμό μέχρι και το 60′-65′ αλλά στη συνέχεια έπεσε αισθητά, με τη Λαμία να προσπαθεί ανεπιτυχώς για την ισοφάριση και τον Παναιτωλικό να βάζει και τρίτο γκολ στο 96′ με τον Ζοάο Πέδρο (1-3), σφραγίζοντας τη νίκη.

Λαμία: Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Σίλβα, Τζανδάρης, Νούνιες (57′ Μποάκι, 64′ Γιακουμάκης), Ντε Βινσέντι (76′ Μαρμεντίνι), Τσιλούλης (76′ Καραμάνος), Μανούσος (57′ Ασκόφσκι).

Παναιτωλικός: Ανέστης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μάρτεσον, Φλόρες, Ντίας (79′ Μλάντεν), Μόρσεϊ (46′ Σενγκέλια), Νταγκό (75′ Χατζηθεοδωρίδης), Καρέλης (86′ Πέδρο).

 

newsbeast.gr

Shares