Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Super League 1: Απορρίφθηκε το αίτημα για αποβολή ΠΑΟΚ και Ξάνθης…

Την αποβολή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης από το πρωτάθλημα λόγω της προσφυγής τους στα πολιτικά δικαστήρια ζήτησαν Ολυμπιακός, Πανιώνιος και ΑΕΛ, αλλά το αίτημά τους απορρίφθηκε από το ΔΣ της Λίγκας…

Απορρίφθηκε το αίτημα των τριών ΠΑΕ, Ολυμπιακού, Πανιωνίου και ΑΕΛ ώστε να αποβληθούν από το πρωτάθλημα οι ΠΑΟΚ και Ξάνθη, λόγω της προσφυγής τους στα πολιτικά δικαστήρια για τη σύνθεση της ΕΕΑ στην πολύκροτη υπόθεση περί πολυϊδιοκτησίας.

Υπέρ του αιτήματος εκτός των τριών ΠΑΕ που κατέθεσαν, ψήφισε και ο Άρης, ενώ κατά ψήφισαν εκτός από τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, οι Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός και Βόλος.

Εκτός από «υπέρ» και «κατά» υπήρξε και η τρίτη άποψη, σύμφωνα με την οποία το θέμα πρέπει να παραπεμφθεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο κι όχι να πάρουν τέτοια απόφαση οι υπόλοιποι εταίροι της Super League. Υπέρ αυτής της λογικής ψήφισαν οι ΑΕΚ, Ατρόμητος και ΟΦΗ.

Μάλιστα, με τη λήξη του ΔΣ, η αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, δήλωσε για το ζήτημα: «Η θέση μας είναι ότι εμείς δεν είμαστε δικαστές. Δεν είμαστε αρμόδιοι αν κάτι είναι νόμιμο ή όχι, γι’ αυτό θεωρήσαμε ότι το θέμα πρέπει να κριθεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ψηφοφορία απείχε ο Αστέρας Τρίπολης, λευκό όπως συνηθίζει σε τέτοιες περιπτώσεις ψήφισε η ΕΠΟ, ενώ απούσα από το ΔΣ ήταν η Λαμία.

Κατόπιν αυτών των δεδομένων, το αίτημα των τριών ΠΑΕ κατά του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, απορρίφθηκε.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Shares