Δευτέρα , 26 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

SU-57: Ο στρατός αποκαλύπτει «επτασφράγιστα» μυστικά – Έτσι φτιάχνονται τα ρωσικά «γεράκια»…. (βίντεο)

SU-57: Ο στρατός αποκαλύπτει «επτασφράγιστα» μυστικά – Έτσι φτιάχνονται τα ρωσικά «γεράκια».... (βίντεο)

Tο Su-57, το «τέρας» των 79.000 λιβρών ώσης, το υπερμαχητικό 5ης γενιάς της ρωσικής Αεροπορίας μας αποκαλύπτει τα «κρυφά» μυστικά του, μας δείχνει πως μετατρέπεται από σίδερα και λαμαρίνες σε φονική μηχανή.

Το Su-57 είναι το κορυφαίο ρωσικό μαχητικό 5ης γενιάς. Κατασκευάζεται από τη ρωσική εταιρεία Sukhoi και το μονοθέσιο, δικινητήριο αεροσκάφος είναι εξοπλισμένο με εξελιγμένα πτητικά και ποικιλία οπλικών συστημάτων υψηλής ακρίβειας.

Το Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας δημοσίευσε βίντεο από τη συναρμολόγηση του μαχητικού Su-57, στο εργοστάσιο της Sukhoi, στη ρωσική Άπω Ανατολή.

Να σημειώσουμε ότι, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του υφυπουργού Άμυνας, Αλεξέι Κριβορούτσκο, στο εργοστάσιο, επιβεβαιώθηκε ότι το πρώτο αεροσκάφος που βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής είναι «ουσιαστικά έτοιμο» και πως οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις θα το έχουν παραλάβει έως το τέλος της χρονιάς.

Δείτε τα βίντεο:

 

 

 

 

 

Τo νέο ρωσικό υπερόπλο σε μαζική παραγωγή
Η σύμβαση για τα πρώτα 12 αεροσκάφη παραγωγής του νέου ρωσικού μαχητικού Su-57 υπεγράφη πριν από μερικούς μήνες.

Τα εν λόγω αεροσκάφη πρόκειται να παραδοθούν στις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας τον επόμενο χρόνο.

Σύμφωνα δε με δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας Αλεξέι Κρίβορνσκοκο «Έχουμε συμφωνήσει για την πρώτη σύμβαση για 12 αεροσκάφη και οι παραδόσεις στο πλαίσιο αυτής της σύμβασης θα ξεκινήσουν σύντομα».

pentapostagma

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares