Τρίτη , 19 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Στοιχεία- ΣΟΚ! Το 25% των κατοίκων της Αθήνας είναι παράνομοι μετανάστες! – “Χάνεται” ο Άγιος Παντελεήμονας & η Πλατεία Βικτωρίας

Σύμφωνα με πληροφορίες από απόρρητη έκθεση της Ελληνικής Αστυνομίας…

Πλησιάζουν στο τραγικό ποσοστό του 50% σε Πατήσια, Άγιο Παντελεήμονα – Τι λέει απόρρητη έκθεση της ΕΛ.ΑΣ.

Η εφημερίδα «Εστία» με δημοσίευμα της, έχει αναδείξει με αριθμούς μία από τις πολιτικές ωρολογιακές βόμβες που απειλούν την κυβέρνηση σε περίπτωση έκρηξής της.

Αυτή δεν είναι άλλη από τους χιλιάδες παράνομους μετανάστες, οι οποίοι αυξάνονται και πληθύνονται μετά και τις τελευταίες κυβερνητικές αποφάσεις, οι οποίες τους δίνει την ελευθερία (την οποία στερούνται οι Έλληνες) να περιφέρονται στους δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από απόρρητη έκθεση της Ελληνικής Αστυνομίας, την οποία έχει στην διάθεση του ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, σήμερα το 25% των κατοίκων της πόλης των Αθηνών είναι αλλοδαποί, κατα κύριο λόγο παράνομοι.

Μάλιστα, σε μερικές συνοικίες όπως τα Πατήσια, ο Άγιος Παντελεήμων, ο Άγιος Παύλος , η Πλατεία Βικτωρίας και άλλες που βρίσκονται κοντά στα όρια της πόλης η πληθυσμιακή μεταβολή είναι τόσο μεγάλη και ταχεία, που θεωρείται θέμα χρόνου (σύμφωνα με την ίδια έκθεση) οι παράνομοι μετανάστες να αποτελέσουν την πλειονότητα του πληθυσμού.

Θέμα χρόνου λοιπόν,οι γηγενείς Έλληνες να είναι λιγότεροι από τους αλλοδαπούς σε σχετικά μικρό διάστημα!

Οι αριθμοί συγκλονίζουν! Το ποσοστό των αλλοδαπών σε αυτές τις συνοικίες αγγίζει το αδιανόητο 40-45% ανά περιοχή.Η κατάσταση μάλιστα, πρόκειται να επιδεινωθεί στο άμεσο μέλλον λόγω της ιδιόρρυθμης μεταναστευτικής πολιτικής που υιοθετείται από τον αρμόδιο Υπουργός Νότη Μηταράκη.

Ο κ. Μηταράκης έπρεπε να απενεργοποιήσει την ορολογιακή βόμβα του παράνομου μεταναστευτικού στα νησιά του Αιγαίου μειώνοντας τον εκεί αριθμό τους, χωρίς όμως και να ιδρύσει δομές φιλοξενίας στην ηπειρωτική Ελλάδα λόγω του πολιτικού κόστους που θα κατέβαλλε η κυβέρνηση στις τοπικές κοινωνίες. Ακολούθησε έτσι μια ενδιάμεση λύση.

Αποφορτίζει σταδιακά τα νησιά από παράνομους μετανάστες και τους δίνει αθρόα πολιτικό άσυλο αφήνοντας τους να επιλέξουν που και πως θα ζήσουν.

Το αποτέλεσμα αυτής της ανώριμης πολιτικής είναι ο ενοικιασμός υπογείων στην πρωτεύουσα από παράνομους μετανάστες, να ασφυκτιά η πλατεία Βικτωρίας από τις νέες αφίξεις και βεβαίως να κυκλοφορούν στους δρόμους άνεργοι και άστεγοι εξαθλιωμένοι αλλοδαποί. Άπαντες λόγω του ασύλου της κυβέρνησης Μητσοτάκη, διαθέτουν προσωρινό διαβατήριο εξάμηνης διάρκειας ωστόσο, ελάχιστοι φεύγουν για το εξωτερικό λόγω έλλειψης των αναγκαίων χρηματικών πόρων.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να καλούνται ο Δήμος Αθηναίων και η Ελληνική Αστυνομία να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά. Πολύ τακτικά μεταφέρονται παράνομοι μετανάστες σε ομάδες των τριακοσίων και των τετρακοσίων ατόμων στην δομή του Ελαιώνα.

Στη συγκεκριμένη δομή, φιλοξενούνται σήμερα περίπου 3500 μετανάστες (3000 μόνιμοι και 500 από την Πλατεία Βικτωρίας οι οποίοι διαρκώς εναλλάσσονται) μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας.

Άλλωστε το μνημόνιο που υπέγραψε ο Δήμος Αθηναίων με τον Παναθηναϊκό και το Δημόσιο για την διπλή ανάπλαση προβλέπει ότι ο Δήμος θα κλείσει την δομή έναν χρόνο πριν αναλάβουν τις εργασίες κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού. Τότε θα ειδοποιήσει το αρμόδιο Υπουργείο για τα περαιτέρω.

Δυστυχώς μέχρι τότε το πρόβλημα θα υπάρχει και θα διογκώνεται!

Για ακόμη μία φορά μετά την απορρόφηση ενός εκατομμυρίου Αλβανών μεταναστών στην δεκαετία του 1990 η πρωτεύουσα καλείται να γίνει και πάλι ένα νέο “χωνευτήρι” αλλά οι συνθήκες αυτή την φορά μοιάζουν να έχουν αλλάξει.

Κοινωνική ανοχή πλέον δεν υπάρχει. Κοινωνική κόπωση, ναι, καθώς ποσοστό άνω του 70% δήλωσε στην τελευταία έρευνα της Kappa Research για το ίδρυμα Φρήντριχ Νάουμαν ότι οι παρουσία “μεταναστών” τους ενοχλεί.

 

με πληροφορίες από «Εστία»

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares