Σάββατο , 28 Ιανουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

Στο Βελιγράδι ο Δένδιας

dendias_serbia1

Στο Βελιγράδι ο υπουργός Εξωτερικών, για συνάντηση με τον Σέρβο ομόλογό του – «Δεν θα είμαστε φειδωλοί στη χρήση των νόμιμων μέσων για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας», είπε


Στις δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας από το Βελιγράδι, μετά τη συνάντηση με τον Σέρβο ομόλογό του, Ίβιτσα Ντάτσιτς, αναφέρθηκε και στην επικίνδυνη τουρκική ρητορική, με τις απειλές πολέμου που εξαπολύουν σχεδόν καθημερινά ο Ερντογάν και λοιποί κυβερνητικού αξιωματούχοι.

«Δυστυχώς αγαπητέ Ίβιτσα δεν ζούμε σε ήρεμους καιρούς. Αναφέρομαι στον αναθεωρητισμό, συνδυασμένο με νεο-οθωμανικά οράματα και απειλές πολέμου, που αντιμετωπίζει η Ελλάδα καθημερινά στο παράλογο τουρκικό αφήγημα» είπε ο Νίκος Δένδιας και συνέχισε: «Η Ελλάδα θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την κυριαρχία & τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου και του Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας».

«Και δεν θα είμαστε φειδωλοί στη χρήση των νόμιμων μέσων για να υπερασπιστούμε αυτά τα δικαιώματα» πρόσθεσε ο υπουργός Εξωτερικών.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares