Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Στο νοσοκομείο η γυναίκα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο σε ζωντανή μετάδοση στον ΑΝΤ1

Θεσσαλονίκη: Αναζητείται ο οδηγός του οχήματος που παρέσυρε τη γυναίκα και την άφησε στη μέση του δρόμου.

Ένα απίστευτο, και παραλίγο τραγικό, περιστατικό έγινε περίπου στις 6:30 στη Θεσσαλονίκη. Η ρεπόρτερ της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, ήταν στον «αέρα» και μετέδιδε ειδήσεις από τη Βόρεια Ελλάδα. Τη στιγμή που μιλούσε για ένα συμβάν στο κέντρο της πόλης, πίσω της ένα αυτοκίνητο παρέσυρε μια γυναίκα.

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου από το στούντιο στην Αθήνα «πάγωσαν» με το περιστατικό, ενώ η δημοσιογράφος διατήρησε την ψυχραιμία της και έσπευσε σε βοήθεια αλλά και να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ.

Τροχαίο με παράσυρση σε ζωντανή μετάδοση
Το ευτύχημα της υπόθεσης ήταν πως η γυναίκα που χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο είχε τις αισθήσεις της, ενώ στο σημείο αναμενόταν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να διακομιστεί στο νοσοκομείο και να της γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Λίγη ώρα αργότερα, στην ίδια εκπομπή, η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου μετέφερε περισσότερες πληροφορίες. Όπως είπε, η άτυχη γυναίκα είναι εργαζόμενη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ωστόσο διακομίστηκε στο «Παπαγεωργίου».

Ο δράστης, οδηγός του ασημί αυτοκινήτου που παρέσυρε τη γυναίκα, αναζητείται από τις Αρχές. Στο σημείο της σύγκρουσης, μάλιστα, έχει παραμείνει ο καθρέφτης του οχήματος που έσπασε μετά την πρόσκρουση με τη γυναίκα η οποία έχει τραυματιστεί στα κάτω άκρα και πιο σοβαρά στο αριστερό.

 

newsbomb.gr

 

Shares