Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο με συνοδεία Αστυνομίας βρέφος που είχε σπασμούς

Κύπρος: Στο νοσοκομείο με συνοδεία Αστυνομίας βρέφος που είχε σπασμούς

Σωτήρια ήταν η επέμβαση της Αστυνομίας για παιδάκι ηλικίας ενός έτους στην Πάφο. Συγκεκριμένα, με άμεσες ενέργειες μέλη της Αστυνομίας χθες παρείχαν βοήθεια σε ζεύγος από την Πάφο, για να μεταφέρει το συντομότερο στο Μακάρειο Νοσοκομείο, το παιδάκι τους ηλικίας ενός έτους, το οποίο παρουσίασε σπασμούς.

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων της Τροχαίας Αρχηγείου και της ομάδας «Ζ» της Τροχαίας Λευκωσίας, ενημερώθηκαν για το περιστατικό και εντόπισαν το όχημα στο οποίο επέβαινε η οικογένεια του μικρού, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τον Κόρνο.

Τα μέλη της Αστυνομίας, ενήργησαν άμεσα και συνόδευσαν με ασφάλεια το αυτοκίνητο του ζεύγους στο Μακάρειο, όπου τους ανέμενε ιατρικό προσωπικό και παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο παιδάκι. Στη συνέχεια κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο παιδιατρικό τμήμα, ενώ η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως εκτός κινδύνου.

Η οικογένεια του παιδιού, ευχαρίστησε τα μέλη της Αστυνομίας για τις άμεσες ενέργειες στις οποίες προέβησαν και τη βοήθεια που τους παρείχαν, ώστε να φτάσουν έγκαιρα και με ασφάλεια στον προορισμό τους.

Πηγή: iellada.gr

Shares