Πέμπτη , 11 Αυγούστου 2022

Στο Ιπποκράτειο 23χρονη Ουκρανή με ύποπτα συμπτώματα από το πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος…

Εμφάνισε χθες συμπτώματα της νόσου, πονόλαιμο και υψηλό πυρετό, ρίγη, αδυναμία, καταβολή δυνάμεων και αναφερόμενη δύσπνοια επί τριημέρου, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Η νεαρή κοπέλα συγκαταλέγεται στη λίστα με τους 56 Ουκρανούς που ήταν μέσα στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος, το οποίο βρίσκεται αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Πειραιά και στη λίστα με τους 261 επιβάτες που βρέθηκαν αρνητικοί και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε κεντρικά ξενοδοχεία των Αθηνών για επιπλέον 14 μέρες ακόμα, ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρχει το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Ωστόσο η 23χρονη Ουκρανή εμφάνισε χθες συμπτώματα της νόσου, πονόλαιμο και υψηλό πυρετό, ρίγη, αδυναμία, καταβολή δυνάμεων και αναφερόμενη δύσπνοια επί τριημέρου, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο και την παρέλαβε από το νοσοκομείο όπου διαμένει για να τη μεταφέρει στα επείγοντα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Οι γιατροί που την εξέτασαν της πήραν επίχρισμα και το νεαρό κορίτσι μεταφέρθηκε για νοσηλεία στον ειδικό θάλαμο για τα ύποπτα κρούσματα Covid-19. Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα του τεστ.

 

ellada_ploio

 

πρωτο θεμα

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares