Πέμπτη , 16 Ιουλίου 2020
Τελευταία Νέα

Στο Άγιο Όρος ο Hendry Kissinger….

Στο Άγιο Όρος ο Hendry Kissinger....

Στο περιβόλι της Παναγιάς βρίσκεται ο Hendry Kissinger….

Μετά την 3ημερη του επίσκεψη στην Ελλάδα ,όπου διέμεινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ,αναχώρησε με ιδιωτικό αεροσκάφος για το Άγιο Όρος.

Ναι μεν οι μετακινήσεις του παρουσιάζουν μεγάλη δυσκολία καθώς είναι 96 ετών(σε καροτσάκι) ,όμως η συνοδεία του εκτός από τους 8 bodyguards φροντίζουν και πάντα για την «εν κρυπτό» μετακινήσεις του .

Ανεξάρτητη πηγή του Άγιου Όρους μας ενημέρωσε  πως ο Hendry ανεβαίνει τρεις φορές τον χρόνο στον Άθω.

Σκοτεινό παραμένει σύμφωνα με πηγές των Αθηνών αν ο νέος πολιτικός διοικητής στον Άθω ,ΑΘ.Μαρτίνος συναντηθεί με τον Hendry Kissinger.

Και αυτό γιατί μερίδα εφοπλιστών ισχυρίζεται ότι ο υπερφιλόδοξος Μαρτίνος «διαδίδει» την χρόνια φιλία του με τον Kissinger κάτι όμως που δεν ισχύει.

Η ίδια πλευρά εφοπλιστών ισχυρίζεται ότι η «τονισμένη» παρουσία Μαρινάκη στην ΔΕΘ έγινε με δική του πρωτοβουλία με το πρωθυπουργικό γραφείο να φέρει αντιρρήσεις χωρίς όμως να εισακουστούν.

 

Ο Μαρινάκης γνώριζε για το ταξίδι του Kissinger όχι από τον ιδιοκτήτη εφοπλιστεί που διατηρεί το κεντρικό  ξενοδοχείο και έχουν καλές σχέσεις αλλά από άλλη πηγή.

Η εμπιστοσύνη που δείχνει ο Μαρινάκης σε αυτήν την πηγή είναι μεγάλη και παρέσυρε και ένα πανούργο σενάριο να θέλει τον Μαρτίνο να βοηθάει στο να γίνει συνάντηση με Kissinger και Μητσοτάκη στα υπόγεια Μονής που ο Μαρτίνος είναι Μέγας χρηματοδότης.

Μάλιστα οι ίδιοι οι εφοπλιστές δήλωσαν ότι ο Μαρινάκης ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη με ολόκληρο στρατό εφοδιασμένο με τεχνολογικά gadget για να παρακολουθούν την« πρωθυπουργική παρέα».

Οι ίδιοι οι εφοπλιστές έχουν διατυπώσει ότι η κόντρα Μαρινάκη -Μαρτίνου δεν θα τελειώσει με τους δυο κερδισμένους αλλά με ένα νικητή και με ένα χαμένο διαγραμμένο από τον χάρτη.

 

Πηγή: lobbystas.gr

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares