Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Στίβος: Η ημερομηνία διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού το 2024

Στίβος: Η ημερομηνία διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού το 2024

Το διάστημα 7-12 Ιουνίου 2024 θα διεξαχθεί στη Ρώμη το επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου, όπως ανακοίνωσαν σήμερα (18/8) στο Μόναχο οι Ιταλοί διοργανωτές με τον Σεμπάστιαν Κόου


Η ανακοίνωση των οριστικών ημερομηνιών έγινε σήμερα (18/8) στο Μόναχο, μετά από συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Ντομπρομίρ Καραμαρίνοφ, με την υφυπουργό Αθλητισμού της Ιταλίας, Βαλεντίνα Βετσάλι

Το «παρών» δόθηκε επίσης τον πρόεδρο της ιταλικής ομοσπονδίας και της οργανωτικής επιτροπής, Στέφανο Μέι, παρουσία και του επικεφαλής της διεθνούς ομοσπονδίας, Σεμπάστιαν Κόου.

 

Έτσι λοιπόν το διάστημα 7-12 Ιουνίου θα διεξαχθεί στη Ρώμη το επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου το 2024 σε μια μεγάλη διοργάνωση.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαστήκαμε με τους Ιταλούς φίλους και συνεργάτες μας, προκειμένου να βρεθούν οι κατάλληλες ημερομηνίες για τη διοργάνωσή μας.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι οι κορυφαίοι αθλητές της Ευρώπης θα είναι εκεί, στο κυνήγι της δόξας, και θα χρησιμοποιήσουν τη διοργάνωση αυτή ως ένα κομβικό “σκαλοπάτι” στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες “Παρίσι 2024″», δήλωσε ο Καραμαρίνοφ.

Πηγή: fosonline.gr

Shares