Κυριακή , 1 Οκτωβρίου 2023

Στήνουν κομματικούς στρατούς για να γλιτώσουν! Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον Κυριάκο Βελόπουλο για την καταρρέουσα κυβέρνηση!

Με μεγάλες αποκαλύψεις αλλά και καταγγελίες τρίτων που εκφώνησε εκ μέρους τους, ακούστηκαν από το βήμα της Βουλής από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, ταρακουνώντας τα… έδρανα!

Ο απόηχος των όσων ακούστηκαν έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο. Διαφθορά, μαφιόζικες παρεμβάσεις στο έργο των αρχών, πολιτική απάθεια και αστοχίες και οι πυροπαθείς και πλημμυροπαθείς να μένουν απαρηγόρητοι…

“Του κάνει δικογραφία η αστυνομία (…) τον τυλίγουν σε μια κόλα χαρτί οι αστυνομικοί, κρυφά, και οι άλλοι συνάδελφοι τους καρφώνουν τους αστυνομικούς αυτούς και πάει αυτός ο τύπος, που κάνει τον νονό της Θεσσαλονίκης (…) καίει τις μηχανές των αστυνομικών, απειλεί τα σπίτια τους, απειλεί τις γυναίκες και τα παιδιά τους και τρομοκρατούνται οι αστυνομικοί! ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ και κανείς δεν μιλάει” είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης με αφορμή πρόσφατου περιστατικού επιχειρηματία στη Β. Ελλάδα. ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΑΚΟΜΗ, ότι ο λεγόμενος επιχειρηματίας είναι “ΦΙΛΟΣ” του κόμματος της ΝΔ.

Αναφερόμενος και στις πυρκαγιές, ο Κυριάκος Βελόπουλος παρομοίασε το Ελληνικό κράτος με κράτη “προς κατάρρευση”, καταγγέλλοντας ότι υπήρχε ενδεχομένως “λάδωμα” πρώην δασάρχη και πως πρέπει η δικαιοσύνη να διεξάγει έρευνα για να καταλήξει στο συμπέρασμα, από που βρήκε 2 εκατομμύρια πρώην δασάρχης που είναι υπό την κατηγορία ότι αποχαρακτήρισε δασική περιοχή

Για τις πλημμύρες στη Θεσσαλία, ο κ. Βελόπουλος ντρόπιασε την ίδια την πολιτεία αναφερόμενος συγκριτικά στους αρχαίους Έλληνες που μπορούσαν να κάνουν αντιπλημμυρικά έργα επιτυχώς, ενώ στις μέρες μας, παρά της τεχνολογικής προόδου, να έχει καταστραφεί η Θεσσαλία από μια θεομηνία.

“Είχαν κάνει 43 χιλιόμετρα πλάτος αντιπλημμυρικό έργο και έφεραν νερό οι πρόγονοι μας. Και οι απόγονοι αυτών… δυστυχώς σήμερα η κυβέρνηση δεν μας απαντά”.

Κατόπιν ερώτησε τη κυβέρνηση τα εξής

  • Πόσοι νεκροί υπάρχουν;
  • Πόσοι αγνοούμενοι
  • ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ
  • ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ
  • Έσπασαν τα φράγματα με ΔΟΛΟ, ναι ή όχι;

Τέλος, ζήτησε από την πολιτεία να γίνει εθνικό πένθος και να διεξαχθεί εξεταστική επιτροπή.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο από την ολοκληρωμένη ομιλία του

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares