Πέμπτη , 4 Ιουνίου 2020
Τελευταία Νέα

Στη Βουλή ο Βελόπουλος αποκάλυψε ότι τη λάσπη τη ρίχνει ο Όμιλος Μαρινάκη….

Στη Βουλή ο Βελόπουλος αποκάλυψε ότι τη λάσπη τη ρίχνει ο Όμιλος Μαρινάκη....

Δείτε τι αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος…

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος προχώρησε σε μία αποκάλυψη Σήμερα από το Βήμα της Βουλής.Ο Κυριάκος Βελόπουλος στάθηκε στο πρόσφατο γεγονός το οποίο μάλιστα πήρε τεράστια έκταση χωρίς κανέναν απολύτως σοβαρο λόγο, αυτό του “πλαστού” πτυχίου τον πρόεδρο της Ελληνικής λύσης.

Σαφώς ζήτημα περί “πλαστού” πτυχίου δεν τίθεται, παρόλα αυτά το περιώνυμο αυτό θέμα είναι ακόμα ένα” λιθαράκι” στο τεράστιο οικοδόμημα λασπολογίας πού χτίζεται μεθοδικά μήνες τώρα με σκοπό να στυλίτίσει την εικόνα κύρους και αξιοπιστίας που κατά γενική ομολογία διαθέτει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος χαρακτήρισε τα γεγονότα ως ένα άδικο και βρώμικο παιχνίδι στο οποίο αυτός αρνείται να συμμετάσχει καθώς ουδέποτε έχει πραγματοποιήσει προσωπικές αναφορές σε οποιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο.

Λίγο πριν καταλήξει ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης είπε χαρακτηριστικά πως είναι ντροπή Να βγαίνουν δημοσιογράφοι της Νέας Δημοκρατίας,αναφέροντας τα «Παραπολιτικά» και να διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις…

Δείτε τι είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης στο απόσπασμα που ακολουθεί:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares