Τρίτη , 1 Δεκεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Στη Βουλή από τον Κυριάκο Βελόπουλο το πρόβλημα με τους αλλοδαπούς στην Πιερία…

Στη Βουλή από τον Κυριάκο Βελόπουλο το πρόβλημα με τους αλλοδαπούς στην Πιερία...

Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κατέθεσε ο πρόεδρος του κόμματος «Ελληνική Λύση» Κυριάκος Βελόπουλος για το πρόβλημα με τους αλλοδαπούς…

στην Πιερία και την ΜΚΟ “ΠΕΡΙΧΩΡΗΣΙΣ” που γεμίζει με μουσουλμάνους αλλοδαπούς διαμερίσματα της πόλης και ιδρύθηκε από την Ευαγγελική Εκκλησία Κατερίνης με έδρα την Κατερίνη.

Επικαλούμενος τοπικά δημοσιεύματα για την εγκατάσταση λάθρο-μεταναστών σε Μεθώνη και Κατερίνη, επισημαίνει την αναστάτωση τής τοπικής κοινωνίας για τον λόγο ότι τέτοια ενέργεια μεταφοράς και εγκατάστασης λάθρο-μεταναστών στην Πιερία δεν ήταν στις προεκλογικές δεσμεύσεις των υποψηφίων δημάρχων τού Νομού.

Προειδοποιεί ο κύριος Βελόπουλος, ότι, οι κάτοικοι θα προβούν σε διάφορες μορφές παρεμπόδισης τού ενδεχόμενου άφιξης λάθρο-μεταναστών στην Πιερία.

Μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Βελόπουλος ερωτά τον Υπουργό εάν δύναται να απαντήσει ποια είναι η δράση και ποιοι διοικούν την ΜΚΟ «ΠΕΡΙΧΩΡΗΣΙΣ» όπου την τελευταία διετία έχει μεταφέρει και εγκαταστήσει στην Κατερίνη πλέον των 1.000 λάθρο-μεταναστών. Μήπως όμως τέτοια ερωτήματα θα έπρεπε να υποβληθούν από τους βουλευτές τού Νομού μας; Αρκούνται όμως μάλλον στον παχυλό μισθό τους που τους εξαναγκάζει σε… σιωπή!!!

Πληροφοριακά, η ΜΚΟ «ΠΕΡΙΧΩΡΗΣΙΣ» ανήκει στην Ευαγγελική Εκκλησία Κατερίνης (δείτε ΕΔΩ) όπου περιθάλπει τούς πρόσφυγες (όπως τους αποκαλούν) και αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους, ότι:

Η «Περιχώρησις» δρα και λειτουργεί υπό την πνευματική καθοδήγηση της Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης, μια πόλη με πλούσια ιστορία στην ανθρωπιστική δράση, καθώς έχει φιλοξενήσει πρόσφυγες, αρχής γενομένης το 1922 (ανθρώπους από την ανταλλαγή πληθυσμών-Μικρά Ασία), συνεχίζοντας το 1990 (από την πρώην ΕΣΣΔ) και 2015 (από τον πόλεμο της Συρίας).

Διαφέρουν όμως οι πρόσφυγες τού Πόντου και της Μικράς Ασίας με τους σημερινούς λάθρο-μετανάστες τού Ισλάμ.

Δεν μπορώ να μην ρωτήσω, εάν όλοι οι φιλοξενούμενοι τής ΜΚΟ «ΠΕΡΙΧΩΡΗΣΙΣ» είναι από τον πόλεμο τής Συρίας, όπως γράφουν οι ίδιοι, και όχι από άλλες εθνικότητες όπου στα κράτη τους δεν έχουν πόλεμο, απλά έρχονται λαθραία, κατευθυνόμενοι και στοχευμένα στην Ελλάδα με τά γνωστά αποτελέσματα που θα τα δούμε σύντομα. Την Ισλαμοποίηση δηλαδή τής Ελλάδας και κατ’ επέκτασιν τής Ευρώπης.

Ας μη μας διαφεύγει το γεγονός, ότι, η Ύπατη Αρμοστεία τού ΟΗΕ κάνει λόγο για «ένταξη των προσφύγων στις τοπικές κοινωνίες», το οποίον μεθερμηνευόμενον σημαίνει: «Ήρθαν και θα μείνουν ανάμεσα μας για πάντα, τελεία και παύλα».

Στη Βουλή από τον Κυριάκο Βελόπουλο το πρόβλημα με τους αλλοδαπούς στην Πιερία...

ίτε δηλαδή το θέλουμε είτε όχι, όπως είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας ευθαρσώς για ένταξη και ενσωμάτωση των προσφύγων στην Ελληνική κοινωνία!!! Μιά πλήρης δηλαδή πληθυσμιακή αλλοίωσις βάσει καλοστημένου σχεδίου για την καταστροφή των Ελλήνων, σύμφωνα με την περιβόητη δήλωση τού εγκληματία πολέμου Χένρυ Κίσινγκερ με χρηματοδότηση καί του Ουγγροαμερικάνου Τζώρτζ Σόρος.

Τέλος, η εν λόγω ΜΚΟ «ΠΕΡΙΧΩΡΗΣΙΣ» φιλοξενεί στην Κατερίνη 400 άτομα σε 105 σπίτια ενώ χρηματοδοτείται από την UNHCR (Ύπατη Αρμοστεία τού ΟΗΕ για τους πρόσφυγες), την Dakonie Katastrophenhilfe και την RefuAid.

Ακολουθεί η ΕΡΩΤΗΣΗ τού Κυριάκου Βελόπουλου στον Υπουργό Προστασίας τού Πολίτη.

Στη Βουλή από τον Κυριάκο Βελόπουλο το πρόβλημα με τους αλλοδαπούς στην Πιερία...

Στη Βουλή από τον Κυριάκο Βελόπουλο το πρόβλημα με τους αλλοδαπούς στην Πιερία...

pieria.tv

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares