Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Στη Θεσσαλονίκη η Εθνική: Για την πρώτη νίκη με Λευκορωσία-Η ώρα και το κανάλι

Tο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επέστρεψε από το Νιουκάστλ και το απόγευμα της Παρασκευής (26/11) πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στη Θεσσαλονίκη.

Η Εθνική ξεκίνησε με το… αριστερό τα προκριματικά του FIBA World Cup 2023, καθώς ηττήθηκε (78-69) από τη Μεγάλη Βρετανία για πρώτη φορά με τον Μάιο του 1984!

Την Κυριακή (28/11) η Ελλάδα υποδέχεται τη Λευκορωσία στο «Αλεξάνδρειο», με στόχο την πρώτη της νίκη στον όμιλο. Η αποστολή της, πάντως, δεν θα είναι εύκολη, καθώς οι αντίπαλοι της προέρχονται από σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Τουρκία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος ανέρρωσε, περίμενε την αποστολή στο «Αλεξάνδρειο», ενώ στην ομάδα ενσωματώθηκε κι ο Λεωνίδας Κασελάκης. Ο διεθνής φόργουορντ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό στη Euroleague.

Η ώρα και το κανάλι
Η αναμέτρηση Ελλάδα – Λευκορωσία για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 θα διεξαχθεί την Κυριακή (28/11) στις 17:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports News.

newsbomb.gr

Shares