Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Στη Σμύρνη για φιλικά με την Τουρκία η Εθνική βόλεϊ Γυναικών

Στη Σμύρνη για φιλικά με την Τουρκία η Εθνική βόλεϊ Γυναικών

Φιλικά παιχνίδια με αντίπαλο την Τουρκία θα δώσει η Εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών στην πόλη της Σμύρνης το διάστημα 7-9 Ιουνίου.


Τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους Μεσογειακούς Αγώνες θα δώσει το τριήμερο 7-9 Ιουνίου (όλα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 17:00) η Εθνική βόλεϊ γυναικών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στη Σμύρνη την Τουρκία (το διάστημα 13-16 Ιουνίου οι δύο ομάδες θα δώσουν φιλικά στο κλειστό του Ρέντη) στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Μαρτσέλο Αμποντάντζα στον πάγκο της ελληνικής ομάδας.

Αρχηγός της αποστολής είναι ο τιμ μάνατζερ της εθνικής Βαγγέλης Περόπουλος, ενώ εκτός του Μαρτσέλο Αμποντάντζα είναι και οι συνεργάτες του Νίκος Μπουτσουρής, Γιουνούς Οτσάλ, ο γυμναστής Ντανιέλε Άλπι, η στατιστικολόγος Βίκυ Νεντή και ο φυσιοθεραπευτής Ξενοφών Φίλιππος Βλασσόπουλος.

Να σημειώσουμε ότι την αποστολή δεν ακολούθησαν οι Όλγα Στράντζαλη (ενοχλήσεις στον ώμο), Μάρθα Ανθούλη (διάστρεμμα) και ο Ιταλός Ομοσπονδιακός τεχνικός έχει μαζί του τις εξής αθλήτριες:

Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Παναγιώτα Ξανθοπούλου, Ελισάβετ Ηλιοπούλου, Μαρία Γενιτσαρίδη, Ευφροσύνη Αλεξάκου, Άννα Μαρία Σπανού, Μαρία Κλέπκου, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, Ασημίνα Νικολογιάννη, Μαρία Αικατερίνη Ξανθοπούλου, Ανδρομάχη Τσιόγκα, Αριστέα Τοντάι, Σταματία Κυπαρίσση, Κυριακή Τερζόγλου, Ελευθερία Μανιατογιάννη, Μαρία Τσιτσιγιάννη.

Πηγή: fosonline.gr

Shares