Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Στη Λαμία η ΑΕΚ, για τα playoffs στην Τρίπολη η Ξάνθη…

ο 3/3 με τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο τους θέλουν να κάνουν οι «κιτρινόμαυροι» στην τελευταία αγωνιστική του 2019 απέναντι στη Λαμία ενώ στην Τρίπολη, Αστέρας και Ξάνθη ψάχνουν αποτέλεσμα «ανάσα», αμφότεροι για άλλους λόγους…

Μόλις μια ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει η Λαμία του Άκη Μάντζιου, η οποία έχει παρουσιάσει θεαματική βελτίωση σε σχέση με την έναρξη του πρωταθλήματος. Από την άλλη, η ΑΕΚ μετά τις νίκες απέναντι σε Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης θέλει να κάνει το 3/3 με τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της, αν και την τρίτη θέση την έχει «καπαρώσει» γι’αυτή την αγωνιστική, ανεξαρτήτως του τι θα κάνει ο ΟΦΗ αύριο στο Αγρίνιο.

Στον πρώτο γύρο, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν επικρατήσει με 2-0 στο ΟΑΚΑ, με τις δύο ομάδες τότε να έχουν ως τεχνική ηγεσία τους Σωτήρη Αντωνίου και Νίκο Κωστένογλου.

Στο παιχνίδι που «ανοίγει» σήμερα την αυλαία της 16ης αγωνιστικής, Αστέρας Τρίπολης και Ξάνθη θέλουν να κλείσουν με θετικό πρόσημο τη χρονιά. Από τη μια, οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη στο πρωτάθλημα από τις 28 Οκτωβρίου, όταν και είχαν κερδίσει με 4-1 τη Λαμία και στον αντίποδα, η Ξάνθη καλείται να βρει, αρχικά, γκολ κάτι που αγνοεί εδώ και τρία παιχνίδια.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην 12η (12 βαθμούς ο Αστέρας) και στην 7η (20 βαθμούς η Ξάνθη) αντίστοιχα και το τρίποντο είναι επιθυμητό, για τους μεν ώστε να διατηρηθεί η απόσταση ασφαλείας από την «ουρά» και για τους δε, ώστε να μείνουν σε τροχιά εξάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη (19:30, Novasports1HD)

Λαμία – Ξάνθη (20:00, ERTSPORTSHD)

protothema.gr

Shares