Πέμπτη , 28 Σεπτεμβρίου 2023
Τελευταία Νέα

«Στη φάκα» ακόμα δύο Παλαιστίνιοι που συμμετείχαν στον βιασμό του 27χρονου Σομαλού

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού που κατήγγειλε πριν από λίγες μέρες 27χρονος στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, νωρίτερα σήμερα το πρωί οι αστυνομικές αρχές, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων εντόπισαν άλλους δύο Παλαιστίνιους που αναζητούνταν και για τους οποίους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης.

Προφυλακίστηκαν δύο Παλαιστίνιοι χθες

Χθες οι δύο πρώτοι Παλαιστίνοι που συμμετείχαν στο σοκαριστικό συμβάν οι πήραν το δρόμο για τη φυλακή, καθώς κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακρίτριας, οι οποίοι δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς τους πως ουδέποτε κακοποίησαν ή βιντεοσκόπησαν τον καταγγέλλοντα.

Ο 27χρονος Σομαλός είχε δηλώσει επίσης πως οι φερόμενοι δράστες τού είχαν παρακρατήσει προσωπικά έγγραφα για να τον εκβιάσουν και πράγματι, κατά την έρευνα που έγινε σε έναν εκ των κατηγορουμένων, βρέθηκε στην κατοχή του ένα έγγραφο υπηρεσίας του 27χρονου, το οποίο ο κατηγορούμενος δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει επαρκώς και πειστικώς το πώς και το γιατί.

Οι δύο προφυλακισθέντες Παλαιστίνιοι αρνήθηκαν τα όσα τούς αποδίδονται, ενώ ισχυρίστηκαν ότι, πιθανότατα, ο Σομαλός προέβη στην καταγγελία, για να προστατευθεί από τον Νόμο και να πάρει άσυλο.

newsbreak

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares