Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Στέλεχος του CNN αποκαλύπτει ότι η νέα προπαγάνδα τρόμου θα γίνει για την κλιματική κρίση αφού ο Κορωνοϊός δεν «πουλάει»!(vid)

Η κρυφή κάμερα του project Veritas έκανε πάλι το θαύμα της


Μία νέα τεράστια αποκάλυψη από την γνωστή ερευνητική ομάδα project Veritas Έρχεται να ταράξει τα νερά στις ΗΠΑ αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Νέο «θύμα» της κρυφής κάμερας, ο τεχνικός διευθυντής του CNN, ο οποίος περιγράφει την ενστάλαξη του επόμενου φόβου στο ευρύ κοινό, ο οποίος δεν θα είναι άλλος από την …Κλιματική αλλαγή!

Αυτό γίνεται διότι οι «εγκέφαλοι» του μεγαλύτερου ΜΜΕ των ΗΠΑ, που υποστηρίζει φανατικά τους Δημοκρατικούς έχει καταλήξει ότι πλέον ο COVID δεν είναι πλέον παράγοντας φόβου για τον «έλεγχο» των Αμερικανών.

Όταν μιλάμε για «έλεγχο», μην φανταστείτε καμιά θεωρία συνωμοσίας. Κανένα ύπουλο σχέδιό για την μετάλλαξη της νοημοσύνης του DNA των πολιτών. Μιλάμε για την μεθοδευμένη καλλιέργεια φόβο στον πληθυσμό, ώστε να δεχθεί με «ευχαρίστηση», ήτοι αδιαμαρτύρητα, πραγματικά περιστατικά όπως το κολοσσιαίο κύμα ανατιμήσεων.

Ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ έφτασε το 9,1% αρνητικό ρεκόρ των τελευταίων 40 ετών. Με αποτέλεσμα ο πρόεδρος Μπάιντεν να δέχεται πιέσεις για να αυξήσει την παραγωγή ορυκτών καυσίμων, ώστε να συγκρατηθούν οι τιμές.

Σε αυτή την πίεση, εκτός από τον μπαμπούλα Πούτιν ο οποίος δεν φαίνεται πλέον να τρομάζει τους αμερικανούς, πρέπει να αντιπαρατάξει κάτι πραγματικά τρομακτικό.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Να σημειωθεί ότι η ίδια ερευνητική ομάδα είχε εξασφαλίσει και το περιβόητο ημερολόγιο της κόρης του Τζο Μπάιντεν, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν διώξεις, συλλήψεις και έφοδος του FBI ακόμα και σε σπίτια δημοσιογράφων του project. Το ημερολόγιο φαίνεται να περιλαμβάνει φρικτές αποκαλύψεις για τον ίδιο τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

newsbreak.gr

Shares