Δευτέρα , 4 Ιουλίου 2022

Στέκονται όλοι προσοχή! Οι πιο όμορφες γυναίκες της Εθνικής Φρουράς της Ρωσίας αφήνουν άναυδους τους Βρετανούς …

Οι νικήτριες του πρώτου διαγωνισμού ομορφιάς της Εθνικής Φρουράς της Ρωσίας φαίνεται πως δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο, όπως μαρτυρούν τα εγκωμιαστικά σχόλια πολλών χρηστών του Διαδικτύου, σε διάφορες γωνιές του κόσμου.

Την ομορφιά των γυναικών της Εθνικής Φρουράς της Ρωσίας επαίνεσαν οι αναγνώστες των βρετανικών ταμπλόιντ Daily Mail, The Sun και Mirror.

«Φαίνονται πολύ καλύτερες από τις Βρετανίδες συναδέλφους τους», δήλωσε ο αναγνώστης με το ψευδώνυμο Malthus από το Μπλάκμπερν.

«Ρωσία… η χώρα όπου οι άνδρες εξακολουθούν να είναι άνδρες και γυναίκες να είναι γυναίκες», σχολίασε από την πλευρά του ο χρήστης με το ψευδώνυμο Prima Vera.

Ένας ακόμη χρήστης από την Αυστραλία ζήτησε να… συλληφθεί, με έναν Αμερικανό από το Τέξας να αναφωνεί απλά «ουάου».

Για τον χρήστη Daganflyer οι γυναίκες από τη Ρωσία «όμορφες, επικίνδυνες και εξωτικές», με τον ίδιο να δηλώνει βέβαιος πως ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν τις σέβεται και τις εμπιστεύεται.

Ένας ακόμη χρήστης παραδέχθηκε ότι «οι γυναίκες από τη Ρωσία κυριαρχούν στον ευρωπαϊκό κόσμο της ομορφιάς, ακολουθούμενες από την Πολωνία και την Ουγγαρία».

Νικήτρια στον διαγωνισμό ομορφιάς αναδείχθηκε η Άννα Χράμτσοβα από το Εκατερίνμπουργκ, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους.

Οι φωτογραφίες της νικήτριας και των φιναλίστ θα συμπεριληφθούν στο ημερολόγιο της Εθνικής Φρουράς για το 2020.

11

12

13

14

10

2

3

4

8

5

6

7

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares